Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

"Žvaigždžių duetų“ superfinalą laimėjo M.Jampolskis ir I.Puzaraitė

Šį šeštadienį paaiškėjo, po daugiau nei tris valandas užtrukusios lemiamos kovos, kuri šeštųjų „Žvaigždžių duetų“ pora stipriausia. Tai – Marius Jampolskis ir Irūna Puzaraitė. Tiesioginės transliacijos metu dėl auksinio mikrofono ir nugalėtojų titulo susikovė keturios poros: Giedrius Leškevičius ir Mia, Edmundas Štengeris-Mundis ir Evelina Sašenko, Renata ir Deivis bei Marius Jampolskis su Irūna Puzaraite.

Antroji vieta ir sidabriniai mikrofonai atiteko Renatai Voitechovskajai ir Deiviui, trečioji – Edmundui Štengeriui – Mundžiui ir Evelinai Sašenko. Šįkart be mikrofonų liko ketvirtoji finalo pora – Giedrius Leškevičius ir Mia.

Kiekviena pora traukė savo ginklus – I.Puzaraitė ir M.Jampolskis į pagalbą kvietėsi „Studentes“ ir kitą Laimos Lapkauskaitės mokinį Paulių bei pasinaudojo superefektais – pasirodymas pagardintas ugnies šou. R.Voitechovskaja finalui persidažė plaukus, o Mios palaikymo komandoje buvo ne tik sūnus, bet ir jos draugas Danielius Polskij – Gabana.

Nepaisant to, kad užkulisiuose jie labai draugiškai bendravo, fotografuotis kartu nepanoro. E.Sašenko ir Mundis atliko Lietuvoje itin mylimo atlikėjo Marijono Mikutavičiaus dainą „Aš miręs“. Superefektų nepamiršo ir ši pora – jiems dainuojant scenoje snigo.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.