Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar grožis kenkia sveikatai?

Ar grožis kenkia sveikatai?
Lietuvės nori būti gražios ir stilingos. Todėl jos geria svorį mažinančius maisto papildus, ryžtasi brangioms skrandžio mažinimo operacijoms, riebalų nusiurbimui, bado dietoms, kelis kartus per savaitę bėga į soliarumus.

Tačiau ar visa tai neatsisuks kita puse?

Apie tai — šį vakarą 17 val. 40 min. TV3 pokalbių šou „Su Nomeda“.

Dainininkė Vitalija Katunskytė drąsiai prisipažįsta gerianti Lietuvoje oficialiai neregistruotą maisto papildą „LiDa“. Ji neteko apetito ir sėkmingai meta kilogramus.

Tuo tarpu dietologė Edita Gavelienė sakė, kad ištyrus „LiDa“ paaiškėjo, jog stebuklingosios tabletės nėra tokios jau nekaltos.

Marija kažkada svėrė 145 kilogramus. Moteris sugebėjo numesti net 80 kilogramų ir dabar antsvorio padeda atsikratyti kitiems.

Kita laidos dalyvė Vida nedrįsta eiti net į savo klasės susitikimus — ji jaučia kompleksą dėl antsvorio. Moteris svajoja pasidaryti skrandžio mažinimo operaciją.

Tokias operacijas Lietuvoje atliekantis gydytojas Gintautas Brimas sakė, kad šias operacijas darytųsi nemažai žmonių, tačiau ne visiems tai patartina.

Ilgus mėnesius saulės Lietuvoje nesulaukiančios moterys mėgsta pasimėgauti ir soliariumo malonumais.

Tatjanai gražu įdegęs kūnas, o kalbos apie ultravioletinių spindulių žalą esančios išpūstos. Ji drąsiai deginasi ir nebijo pasekmių.

Irena prisipažino, kad degindamasi soliariume susigadino odą, tačiau noras būti gražiai tada nugalėjo proto balsą.

Gydytoja dermatologė Matilda Bylaitė įsitikinusi, kad soliariumo malonumais besimėgaujančios moterys turės ne pagal metus pasenusią odą, o gal net ir rimtesnių problemų.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.