Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV8 programoje „Labanakt vaikučiai“ – nostalgiją keliančių herojų desantas

TV8 programoje „Labanakt vaikučiai“ – nostalgiją keliančių herojų desantas

Kiekvienas darbo dienos vakaras, praleistas su TV8 kanalu, yra jaukus, nes 20.00 val. į eterį žengia „Labanakt, vaikučiai“. Jau nuo birželio 18 dienos, pirmadienio, į TV8 eterį atkeliauja dar daugiau senosios animacijos perlų. „Miško glūdumoje“, „Stebuklingas lobis“, „Laukinės žąsys“, „Baltprausys“, „Pilkakaklė“, „Rekso nuotykiai“, „Miško estradoje“, „Raudonoji gėlelė“, „Auksinė antilopė“, „Pasaka apie auksinę žuvelę“, „Varlė karalienė“.

Kiekvieną senosios animacijos seansą vainikuoja legendinio dueto – „Lioleko ir Boleko“ nuotykiai namie, kieme, mokykloje, mieste ar gamtoje, priversdami susiimti už pilvų net didžiausius rimtuolius.

„Labanakt vaikučiai“ ne tik supažindina su ryškiausiais senosios animacijos personažais, bet ir dovanoja šiltas pamokančias istorijas, pilnas komiškų situacijų ir nepamirštamų posakių.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.