Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 vasaros vakarėliai grįžta su dvigubu trenksmu

TV3 vasaros vakarėliai grįžta su dvigubu trenksmu

Televizija TV3, pernai savo žiūrovus pakvietusi į šokių projekto Lietuvoje „Šok su manimi“ terasas mokytis šokti, šią nuotaikingą tradiciją tęsia ir šiemet – tik dvigubai galingiau. Jau nuo birželio 27 dienos TV3 televizija savo gerbėjus kvies į „Šok su manimi“, o rugpjūtį – ir į jubiliejinio, dvidešimtojo, TV3 sezono muzikinio projekto „X Faktorius“ vardais pakrikštytus vakarėlius vasaros terasoje.

TV3 televizija kvies savo ištikimiausius žiūrovus paskirti trečiadienio vakarus nuotaikingiems renginiams populiarioje sostinės terasoje po atviru dangumi – socialinio tinklo „Facebook“ TV3 televizijos profilyje bus galima laimėti VIP pakvietimų į išskirtinius vakarėlius. Čia rinksis TV3 eterio žvaigždės ir bus pristatomos vis naujos jau ketvirtojo „Šok su manimi“ sezono poros.

Organizatoriai žada – svečiai nenuobodžiaus, o šokių projekto dalyviai į „Šok su manimi“ bus išlydėti tikrai triukšmingai. Planuojama, kad kiekvienas vakarėlis vasaros terasoje vyks vis kita tema, kuri leis atsiskleisti vakaro metu pristatomiems „Šok su manimi“ dalyviams.

„Šok su manimi“ vakarėliai vyks pačioje sostinės širdyje įsikūrusioje terasoje „Seacret“.

Pernai pasitvirtinusi „Šok su manimi“ vasaros terasų idėja, kurią netruko nukopijuoti ir TV3 konkurentai, susilaukė beprotiško populiarumo. Visą vasarą vykusiuose renginiuose TV3 terasą aplankė šimtai TV3 televizijos gerbėjų. Organizatoriai neabejoja, kad šiemet jų apsilankys kur kas daugiau.

Rugpjūčio mėnesį „Šok su manimi“ renginius terasose pakeis „X Faktoriaus“ vakarėliai. TV3 gerbėjai galės susitikti su projekto vedliais – Rūta Ščiogolevaite, Sauliumi Prūsaičiu, Vytautu Šapranausku ir Sauliumi Urbonavičiumi. Jie susirinkusiems ne tik dainuos, bet ir pradžiugins juos įvairiausiomis staigmenomis.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.