Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar vyras, kuris daro manikiūrą, yra gėjus?

Ar vyras, kuris daro manikiūrą, yra gėjus?
LNK laida „Dainius“ (17 val. 50 min.) šį kartą pateiks ne vieną šokiruojantį klausimą. Pasak laidos vedėjo Dainiaus Ožalo, naujoji vyrų karta nemano, kad leisti pinigus grožiui yra kvaila.

„Grožio produktus vyrams gaminančios kompanijos skaičiuoja pelną ir ruošiasi kovoti dėl kiekvieno kliento. Tačiau kaip tokius vyrus vertina visuomenė? Ar teisinga nuomonė, kad daug dėmesio sau skiriantis vyras darosi panašus į moterį?“ - klausia laidos vedėjas.

Laidoje dalyvavęs Gintaras Kuculis, kuris atstovavo Lietuvai „Mister World“ konkurse, tvirtino neskiriantis savo išvaizdai daug dėmesio, bet prisipažino, kad pešioja antakius. Dainininkas Milano sakė, kad dabar vyrui negėdinga darytis manikiūrą, naudoti kosmetiką, dažyti plaukus.

Prodiuseris Egmontas Bžeskas tvirtino, kad vyrui būti gražiam ir stilingam - ne nuodėmė, o privalumas. Dainininkas Igoris Kofas prisipažino, kad jei nebūtų dainininkas, sau tiek daug dėmesio neskirtų, nors išvaizda rūpinasi kur kas daugiau nei kiti ir nevengia naudoti kosmetikos.

Visuomenės veikėjas Linas Karalius naudojasi grožio procedūromis, daug dėmesio skiria aprangai, rekomenduoja visiems vyrams darytis pedikiūrą.

Dainiaus į laidą pakviesta Mama Rock'n'Roll sakė, kad Dievas ne veltui sukūrė moterį ir vyrą, o kai vyras labai rūpinasi savimi, jis tampa panašus į moterį. Vyriausiąja Lietuvos ragana vadinama Vilija Lobačiuvienė yra dar griežtesnė. Ji tvirtino, kad moteriškėjantis vyras eina prieš gamtos dėsnius.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.