Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Radžiui žmonos ieškos Natalija Bunkė

Radžiui žmonos ieškos Natalija Bunkė

Dainininkė Natalija Bunkė, sužibėjusi TV žaidime pagal „ProSiebenSat1“ formatą „Mano vyras gali“, rudenį toliau tęs laidų vedėjos karjerą LNK televizijoje. Natalija Bunkė ves naują LNK šou „Radži ieško žmonos“. „Na, kiek laiko galima vienišaut tokiam vyrui? – neatsistebi du kartaus ištekėjusi N. Bunkė. – Merginos, jūs gausite didžiulį šansą jį suvystyti“.

Natalija vardija Radži privalumus: tai, ką turi, jis pasiekė nuo nulio, yra įdomus ir nuoširdus. Nuoširdumas, pasak Bunkės, labai geras dalykas, nes vyrai, kurie sako tai, ką galvoja, nesugeba nuslėpti ir kitų, labiau intriguojančių paslapčių.

„Su Radžiu jokia moteris nepražus“, - toliau piršliavo Bunkė. Tiesa, iki šiol Natalijai neteko būti svočia, bet ji mano, kad tai – tik privalumas.

„Įdėsiu į šį pirmąjį savo darbą visą išmintį ir intuiciją. Pasistengsiu, kad Radži išsirinktų tinkamą nuotaką. Kandidačių bus daug, prižiūrėsiu, kad jam galva nesusisuktų“, - šypsojosi Bunkė.

Naujos laidos vedėja įsitikinusi, kad šou bus labai intriguojantis: „Bus ir džiaugsmo, ir ašarų, ir ašarų iš džiaugsmo. Šis realybės šou bus tikra meilės drama“.

Natalija sako, kad savo žmogų gali rasti bet kur. Televizijos eteryje – taip pat. „Jūs tik pažiūrėkite į Renatos su Deiviu, Aistės Jasaitytės ir Romanao Čeburiako šeimas. Jauni, gražūs, augina gražius vaikus. Televizija yra puiki vieta susipažinti“.

Pati Natalija savo pirmąjį vyrą, kompozitorių Deivydą Zvonkų sutiko naujametės laidos filmavime.

O prie laidos vairo kol kas Natalija stovi vieniša. Tačiau tik trumpam. Prodiuseriai ruošia jai partnerį – patikimą, tvirtą. Kad už jo jaustųsi kaip už mūro. Tokio gero kaip Zvonkus. Tfu, Bunkus.

Didžioji merginų registracija į šou prasideda nuo liepos 16 dienos.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.