Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Dangus II“: paskutinė kova

„Dangus II“: paskutinė kova
Keletą mėnesių trukusi muzikalių jaunuolių kova dėl pripažinimo artėja prie pabaigos. Realybės šou „Dangus II“ superfinale („Tango TV“, 20 val. 30 min.) šį vakarą kažkas verks iš džiaugsmo, o kažkas - iš liūdesio.

Septyni superfinalo dalyviai Vilniaus „Utenos“ pramogų arenoje susikaus dėl prizų, kurių pagrindinis - milijono litų vertės reklama nugalėtojo muzikinei veiklai „Tango TV“ ir TV3 eteryje.

„Puikus prizas, kokio galėtų pavydėti ir jau populiarūs atlikėjai“, - įsitikinęs laidos prodiuseris Saulius Urbonavičius. Šou nugalėtojas taip pat laimės kompiuterį, profesionaliems muzikantams skiriamą gitaros komplektą ir prabangią poilsinę kelionę.

Antrosios ir trečiosios vietos laimėtojai bus apdovanoti muzikos instrumentais ir medicinos centro paslaugų kuponais. Visi trys prizininkai „Danguje II“ uždirbtus taškus daugins iš dešimties - jie virs eurais, kuriuos dainininkai galės išleisti muzikos mokslams ar kitiems su muzikine karjera susijusiais tikslams.

Šeši superfinalo dalyviai buvo aiškūs jau prieš savaitę - tai Eglė, Justinas, Skirmantė, Liudas, Živilė, Marius. Septintąjį dalyvį SMS žinutėmis iki vėlyvo penktadienio vakaro rinko „Tango TV“ žiūrovai.

Svarbiausiame „Dangaus II“ koncerte su gyvai grojančių muzikantų grupe pasirodys ir kai kurie šou dalyviai, kurie nepateko į superfinalą, bet, laidos kūrėjų nuomone, vis tiek yra verti pasirodyti publikai. Padainuoti atvyks ir „Dangaus II“ dalyvius konsultavusi bei šį šou pamėgusi Izraelio dainininkė Limor Shapira - ji atliks duetą su Mariumi.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.