Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kai tėvai išsiskiria...

Kai tėvai išsiskiria...
„Paliko tėtis - kalta mama?“ Taip pagrindinę sekmadienio temą pristato laidos „Su Nomeda“ (TV3, 17 val. 40 min.) kūrėjai.

Psichologiniai sunkumai, kuriuos po tėvų išsiskyrimo patiria vaikai, gali juos paveikti ilgam. Tuo įsitikinęs laidoje dalyvaujantis žinomas psichologas Gediminas Navaitis, sakantis, kad kaltųjų paieškos šiuo atveju nepadeda - reikia laiko, kad nuoskauda praeitų.

Laidos vedėjos Nomedos Marčėnaitės pašnekovas, populiarioje laidoje „TV pagalba“ dirbantis Gediminas Jaunius savo tėvą paskutinį sykį matė būdamas 16 metų.

Laidai Gediminas atvirai pasakojo savo tėvų dramą. G.Jauniaus tėvas, kaip ir daugelis Lietuvos žmonių, praėjusiame dešimtmetyje metėsi į verslą. Tačiau, kaip sako pats Gediminas, „sudegė“ ir liko slegiamas didelių skolų, nuo kurių buvo priverstas slapstytis užsienyje.

Aplankyti šeimos nuo to laiko G.Jauniaus tėvas buvo sugrįžęs tik porą sykių. Gediminas tiksliai net nežino, ar jo tėvas dar gyvas, girdėjo tik tiek, kad jis šiuo metu galbūt yra Rusijoje.

Sunkių išgyvenimų patyręs Gediminas savo tėvo nekaltino - sako, kad „tiesiog taip susiklostė aplinkybės“.

Kiti laidos dalyviai, sutuoktinių pora Jurgita ir Virgis, pasakojo kitokią istoriją. Jie abu vedę po antrą sykį, pora gyvena su Jurgitos sūnumi iš pirmosios santuokos. Tačiau sūnus kaltina motiną už tai, kad ši išsiskyrė su jo tėvu, o su dabartiniu motinos mylimuoju nenori bendrauti, konfliktuoja. Pora dėl to išgyvena ir abu nežino, ką daryti.

Kaip elgtis su vaikais, subyrėjus santuokai? Kaip gydyti emocines žaizdas? Klausimas pernelyg sudėtingas ir opus, kad į jį būtų galima atsakyti per valandą, tačiau laida pamėgins tai padaryti.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.