Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į naujos situacijų komedijos pristatymą R.Skaisgirys atėjo su mama

Į naujos situacijų komedijos pristatymą R.Skaisgirys atėjo su mama

Antradienį vienos iš sostinės vyninių kiemelyje pristatytas nauja lietuviška situacijų komedija - „Motina ir sūnus“. Po oficialaus komedijos aktorių pristatymo pratęsta TV3 tradicija - susirinkusieji kviesti pažiūrėti ir įvertinti pirmąją seriją. Naujausio sūnaus prodiusuojamo televizinio kūrinio pažiūrėti atėjo ir Rolando Skaisgirio mama.

Į pristatymo renginį svečiai buvo raginti atsivesti mamą arba vaikus. Čia įsitaisęs menininkas kiekvienam norinčiam nupiešti mamos šaržą. Agnė Armoškaitė-Grigaliūnienė ta proga atsivedė sūnų, bet pozuoti dailininkui neskubėjo.

Situacijų komedijos prodiuseris - R. Skaisgirys, scenarijų rašė Aidas Puklevičius, o režisierius - Sigitas Račkys.

Vienas iš pagrindinių vaidmenų atiteko aktoriui, komedijos žanro meistrui Vaidotui Martinaičiui.

Vėluodama į pristatymą atskubėjo atlikėja Mia, kuriai serialai taip pat nesvetimi. Tiesa, šioje situacijų komedijoje Mia negavo jokio vaidmens - į renginį ji atėjo iš smalsumo.

Viena iš labiausiai netikėtų renginio viešnių - R. Skaisgirio mama Danutė. Paklausta, ar tiesa, kad būsimai marčiai kelia vienintelį reikalavimą: skaityti, o paskui dar ir cituoti lietuviškos literatūros perliukus, ponia Danutė nusijuokė ir patvirtino, kad taip pageidauja. Pasitikslinus, kaip reaguoja, jei potenciali marčia to nedaro, R. Skaisgirio mama atsakė trumpai ir savo atsakymų prajuokino daugumą pristatymo dalyvių: „Tyliu."


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.