Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Džentelmenai — deficitas ar ne?

Džentelmenai — deficitas ar ne?
Laidoje „Su Nomeda“ (TV3, 17 val. 40 min.) šį vakarą užvirs tikras vyrų ir moterų žodžių karas.

Diskusija, kurios tema yra „Vyrų daug, o tinkamų nėra“, turbūt ir negalėtų būti rami. Studijoje susirinkusios moterys tvirtino, kad šiuolaikiniai vyrai yra savanaudžiai, moterų pinigų besigviešiantys nedorėliai, kurie seniausiai pamiršo vyriškas vertybes.

Įsiaudrinusios laidos dalyvės teigė, kad Lietuvoje moteris tikrąją gyvenimo meilę turi susirasti iki 35 metų. Neva vėliau susirasti padorų vyrą — jokių galimybių. „Lietuvos vyras — kaip unitazas. Arba apdergtas, arba užimtas“, — rėžė viena laidos dalyvė.

O štai vyrai tvirtino, kad moterys ir pačios nežino, ko nori. Anot radijo laidų vedėjo Mariaus Šmito, net jaunos merginos vyrams kelia aukštus reikalavimus — kad jie būtų įtakingi, gražūs ir turtingi. Piniginės reikalai renkantis partnerį itin svarbūs. Marių toks požiūris erzina. Vyras kalbėjo nesirinkdamas žodžių. Jo nuomone, moterys turi suprasti, kad „ant svetimo (...) į dangų nenujosi“.

Alyvos į ugnį šliūkštelėjo ir laidos „Top 10“ vedėja Agnė Jagelavičiūtė, drįsusi paprieštarauti moterų išsakytiems priekaištams. Agnė teigia, kad visi ją supantys vyrai yra džentelmenai, puikiai mokantys elgtis su moterimis.

Po tokių žodžių TV laidų vedėją užgriuvo piktų klausimų lavina — studijoje susirinkusios moterys teiravosi, kodėl tokiu atveju ji išsiskyrė su vyru. Agnė atrėžė, kad tai — ne jų reikalas. Atmosfera studijoje smarkiai įkaito ir tokia išliko iki pat laidos pabaigos.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.