Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atsikuria legendinė „VRS kamera": į juokingas situacijas nuo šiol pateks ne tik praeiviai gatvėse, bet ir žvaigždės

Atsikuria legendinė „VRS kamera

Jeigu eidamas gatve pakliūsite į kompromituojančią ar iš šono komiškai atrodančią situaciją, gali būti, kad jus filmuoja televizija. Nuo rudens atsikuria legendinė laida „VRS kamera", kurią, kaip ir prieš dešimtmetį, ves Dainius Martinaitis.

„Labai džiaugiuosi, smagu, kad atsikuriame po 10 metų. Toks klasikinis formatas, nesenstanti laida, todėl gali grįžti ir grįžti. Kol kas partnerės neturėsiu, bet kiekvienoje laidoje bus žymių žmonių. Iš pradžių juos pagausime gatvėje, o paskui kviesime į studiją, kad papaskotų, kaip jautėsi vienoje ar kitoje mūsų nufilmuotoje juokingoje situacijoje", - DELFI pasakojo nuo šiol BTV kanale dirbsiantis D. Martinaitis.

Kol kas suplanuota parodyti 10-12 laidų, o tolesnis projekto likimas priklausys nuo sėkmės.

„Tai brangus projektas, todėl iš pradžių tik pabandysime ir žiūrėsime, kaip sekasi, o paskui sutarsime, gal tęsime ir ilgiau, gal ir partnerė atsiras", - sakė į televiziją sugrįžtantis D. Martinaitis.

DELFI primena, kad paskutinis vyro darbas televizijoje buvo pinigus praeiviams skirtingose Lietuvos vietose dalinęs žaidimas „Dėmesio! Į ekraną!", kurią transliavo „Lietuvos ryto" televizija.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.