Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Į TV ekranus grįžtanti R.Mikailionytė: nemeluosiu, televizijos nebuvau pasiilgusi

Į TV ekranus grįžtanti R.Mikailionytė: nemeluosiu, televizijos nebuvau pasiilgusi

Į BTV eterį po dešimties metų pertraukos grįžta intelektualus televizijos žaidimas „Taip.Ne“. Ketvirtadienį „Pramogų banke“ žiniasklaidai pristatyta atgimstanti legendinė laida, kurios vairą, kaip ir seniau, sukios Arūnas Valinskas. Jam talkins Renata Mikailionytė.

„Su Arūnu drauge dirbome gerą dešimtmetį. Tačiau darbas žaidime „Taip.Ne“ nebuvo mano paskutinė laida. Po to dar dirbau žaidime „Šeši nuliai milijonas“. Todėl į eterį grįžtu po šešerių metų pertraukos, - sako R. Mikailionytė. - Dažnai prisimindavome su Arūnu tuos smagius laikus, visą kūrybinę kompaniją. Bet aš nesivaikau praeities. Mėgstu gyventi šia diena.“

Dvidešimtmetį švenčiančioje laidoje „Taip.Ne“ vedėjui talkinanti Renata prisipažįsta, kad žinodama visus laidos klausimus jai visada įdomu būdavo stebėti, kaip žmonės skinasi kelią link teisingo atsakymo. Ar laidų dalyviai nebandydavo sužinoti atsakymų per ją? „Ne, niekada“, - prisipažįsta R. Mikailionytė.

Baltijos šalių modelio rinkimus prieš keliolika metų laimėjusi ir taip A. Valinsko dėmesį atkreipusi į laidą pakviesta R. Mikailionytė neslepia, kad net ir pasitraukus iš televizijos ji tuos metus palaikė bičiuliškus santykius su A. Valinsku bei jo šeima. Renata netgi yra vieno iš jo sūnų krikšto mama. Todėl ir pakviesta vėl drauge kurti laidą „Taip.Ne“ ji ilgai nedvejojo. Nepaisant to, kad Renatai veiklos netrūksta – ji dirba vienoje apželdinimo įmonėje, organizuoja mados festivalį „Mados infekcija“.

„Nemeluosiu, televizijos nebuvau pasiilgusi. Ir man buvo netikėta, kai paskambino Arūnas. Tačiau sprendimas buvo dinamiškas. Įdomu bus vėl grįžti", - sako Renata.

Pristatymo vakarą A. Valinskas surengė improvizuotą "Taip.Ne" žaidimą, kuriame varžėsi viena BTV pora ir žurnalistų pora. Televizijai atstovavo Raimundas Bingelis, kuris, beje, su A. Valinsku ir įkūrė legendinį žaidimą. Jam talkino Violeta Mičiulienė. Laimėjusiai porai atiteko juodai baltų šaškių komplektas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.