Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Iš Airijos į „Dviračio šou“ grįžta Budulis

Iš Airijos į „Dviračio šou“ grįžta Budulis

Į naują LNK televizijos sezoną humoro laida „Dviračio šou“ važiuoja gerokai atsinaujinusi. Prie žiūrovų pamėgtų herojų prisijungia nauji personažai, nauji aktoriai, pasirodys naujos rubrikos. Tarp laidos naujienų - Rimo Šapausko kuriamas Budulio personažas.

Kultinis veikėjas Budulis iš Airijos grįžta į Lietuvą ir nuo naujojo LNK televizijos sezono rodysis humoro laidoje „Dviračio šou“.

„Grįžęs į Lietuvą jis formuos Budulio sąrašą, kaip dabar madinga, - praneša „Dviračio šou“ vedėjas Vytautas Šerėnas. – Prisidirbusiam Norvegijoje, Anglijoje, Ispanijoje ir galiausiai Airijoje, Buduliui liko vienas kelias – nauji Seimo rinkimai“.

„Pasakisiu visa teisibe“, - sako pats Budulis.

Kultinis personažas gimė 1996 metais, kai jį susapnavo pats Rimas Šapauskas.

„Vieną naktį „Makso“ pramogų klube Šiauliuose prieina banditiškos išvaizdos vaikinas. „Groji, groji, didžėjus, o tu sustabdyk muziką, pasakyk kokį bajerį, anekdotą. Aš sakau: „Eik tu...“. Jis užsimojo ir davė per bankę, kad aš persiverčiau per visą aparatūrą. Atsigavęs išlendu ir pamatau siaubingą baidyklę, kurios galva įaugusi į pečius, pliką, gyslotą ir ji man griausmingai sako: „Ar žinai, nuo ko gavai? Nuo Budulio...“. Ir aš atsibudau išpiltas šalto prakaito. Taip ir gimė šis labai stipriai išpopuliarėjęs personažas, kurį žiūrovai prisimena iš LNK laidos „Orbita“ laikų“, - apie Budulio gimimą pasakoja Rimas Šapauskas.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.