Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pokalbiai su mamomis ir linksmino, ir baugino

Pokalbiai su mamomis ir linksmino, ir baugino
TV3 romantiškų pasimatymų šou „Pagal mamą“ dalyvaujantys vaikinai po pokalbių su trimis motinomis renkasi vienos iš jų dukterį.

Tačiau šįsyk laidos, kuri bus rodoma 19 val. 10 min., herojui uždavinys buvo kiek lengvesnis. Mat vienos mamos klausimai jį taip išgąsdino, kad vaikinas nusprendė jos dukterį iš karto išbraukti iš sąrašo.

Į merginų paiešką laidoje šįkart išsiruošė Tadas – būsimasis dailininkas ir pedagogas, turintis griežtą nuomonę apie merginas ir pažintis su jomis lyginantis su žvejyba.

Vaikinui nepatinka puošeivos, kurios, jo nuomone, dažniausiai yra menko intelekto.

Pirmajai mamai Jūratei Tadas demonstravo menininko sugebėjimus – tapė Verkių parke. Po pokalbio vaikinas susidarė įspūdį, kad Jūratės duktė būtent tokia, kokios jam reikia – tamsiaplaukė, tamsiaakė.

„Tik kas bus, jei ji už mane aukštesnė?“ – baiminosi Tadas.

Antrasis pokalbis vaikinui nelabai patiko. Pakvietęs mamą Ireną žvejoti, vaikinas sulaukė replikos, kad jos dukteriai esąs per jaunas. Irena Tadą ištardė apie merginas, alkoholį, nakvynes ne namie. Su trečiąja mama Audrone Tadas gėrėjosi Vilniaus apylinkėmis.

Tai yra jau paskutinė laida „Pagal mamą“. Nuo kitos savaitės tuo metu – Marijaus Mikutavičiaus vedamas žaidimas „TAIP arba NE“.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.