Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per LNK – nauja laida „Labas vakaras, Lietuva“

Per LNK – nauja laida „Labas vakaras, Lietuva“

LNK žinių tarnyba nuo naujojo LNK sezono pristato naują kasdieninę informacinę pokalbių laidą „Labas vakaras, Lietuva“. Ji bus rodoma darbo dienomis nuo 17 val.

Laida „Labas vakaras, Lietuva“ papildys gausų LNK informacinių, analitinių ir politinių laidų flangą, kurį sudaro 18.45 val. ir 22 val. žinios su Lina Kairyte ir Gintaru Deksniu, diskusijų šou „Diagnozė: Seimas“ su Rasa Tapiniene ir analitinė savaitės apžvalga „Alfa savaitė“ su Tomu Dapkumi.

„Naujoji LNK laida „Labas vakaras, Lietuva“ bus transliuojama kasdien pavakarę ir sudarys trečią informacinių laidų juostą šalia dviejų LNK žinių transliacijų. Ji pirmoji pateiks dienos naujienas ir estafetę perduos pavakario ir vakaro LNK žinioms“, - pranešime spaudai sako LNK grupės programos direktorius Aivaras Prancūzevičius.

Naujos laidos vedėjai su plačiomis šypsenomis pasitiks iš darbo grįžtančius žiūrovus su naujausiomis žiniomis iš Lietuvos ir pasaulio, pramoginėmis naujienomis, orų prognozėmis.

„Ši laida bus gyva ir dinamiška, joje bus gausu tiesioginių jungimųsi iš įvykių vietų, o kasdien jos studijoje lankysis dienos herojus - žiūrovai pamatys karštą interviu su svarbiausiu įvykių dalyviu ar liudininku“, - sako LNK žinių tarnybos vadovas Rolandas Agintas.

„Labas vakaras, Lietuva“ bus rodoma nuo rugsėjo 3-osios, pirmadieniais – penktadieniais nuo 17 val.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.