Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Motina ir sūnus“ filmavimo aikštelėje – patyrusios aktorės akibrokštai jaunimui

„Motina ir sūnus“ filmavimo aikštelėje – patyrusios aktorės akibrokštai jaunimui

Jubiliejiniam, dvidešimtajam, sezonui, kurio premjera – rugsėjo 2-ąją, besiruošianti TV3 televizija žada intelektualių pramogų sprogimą – įsijungti TV3 labiausiai vilios dvidešimtojo sezono kino premjeros, tarp kurių: įspūdingiausių kompiuterinių efektų kupina kino juosta „Įsikūnijimas“, nuotykių filmai „Persijos princas: laiko smiltys“, „Geležinis žmogus 2“, lietuviškai dubliuoti animaciniai šedevrai „Ledynmetis 3“, „Šrekas. Ilgai ir laimingai“, „Žaislų istorija 3“ bei filmai visai šeimai – „Tadas Blinda. Pradžia“, „Naktis muziejuje 2“ ir daug kitų. Kultinių serialų laiku žiūrovų laukia naujausios „Nusivylusių namų šeimininkų“, „Daktaro Hauso“, „Kobros 11“, „CSI“ trilogijos ir „Kaulų“ serijos, o saldžiausiu desertu taps galinga TV3 premjera – paties Steveno Spielbergo prodiusuotas serialas „Terra nova“.

Lietuviškų serialų gerbėjams nuobodžiauti taip pat neteks – jau labai greitai į TV3 įžengs Gruzijoje ir Lietuvoje filmuoto daugiaserijinio pasakojimo „Vyno kelias“ tęsinys, visiškai naujos „Naisių vasaros“ serijos, seniai pasiilgti „Moterys meluoja geriau“ herojai bei saldžiausia sezono premjera – situacijų komedija „Motina ir sūnus“.

Pastarosios filmavimo aikštelėje nestigo komiškų scenų, kurias talentingai vaidino garsūs šalies aktoriai – ta motina Aldona Janušauskaitė ir tas sūnus Vaidotas Martinaitis. Viename pikantiškų epizodų A. Janušauskaitė nesidrovėjo... spirti automobiliui į ratą ir trumpai drūtai iškoneveikti jai į vaikaičius tinkantį vairuotoją!

Filmavimo aikštelėje dirbę žmonės negailėjo komplimentų pagrindinio vaidmens atlikėjai – pasak jų, Aldona serialo filmavimo metu buvo žvali ir energinga. O kartais, labai gerai pavykus scenoms, iš džiaugsmo šokinėdavo kaip mergaitė!

„Tai buvo scena, kurioje mano herojė skuba nusipirkti apelsinų. Vos du litai už kilogramą! Turiu bėgti per gatvę, o iš šono atvažiuoja mūsų administratorius. Jis manęs ir klausia: ‚Aldona, o jūs ar matote, kad aš atvažiuoju?‘ Sakau jam: ‚Žinoma, kad matau! Lėk tik greičiau!“ – komišką situaciją prisimena aktorė.

Paragintas vaikinas sėda prie vairo ir atlieka dublį – greitai artėja prie apelsinų pirkti išsiruošusios moters, o tada spaudžia stabdžius. Tuo metu A. Janušauskaitė atsisuka, nieko nelaukdama spiria į mašiną ir dar pagrūmoja: „Eik tu, senas ožy!“ Šitaip išvadintam dvidešimtmečiui vaikinui belieka sutvardyti juoką, kad dublis būtų pavykęs...

Dar daugiau šmaikščių gyvenimiškų istorijų gero humoro situacijų komedijoje „Motina ir sūnus“ – jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone, kurio premjera – jau rugsėjo 2-ąją!

„Motina ir sūnus“ – jubiliejiniame, dvidešimtajame, TV3 sezone, kurio premjera – jau rugsėjo 2-ąją!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.