Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kas po įžymybės antklode?

Kas po įžymybės antklode?
Dainininkė Rūta Ščiogolevaitė įsitikinusi, kad didžiausia žurnalistų svajonė - parodyti ją verkiančią, piktą arba palūžusią.

Atlikėja teigia, kad straipsniuose apie ją prirašoma daug netiesos. Beje, per Eurovizijos konkurso nacionalinės atrankos finalą vienai draugei buvusį šokių partnerį Deividą Rūta pristatė kaip savo sužadėtinį. Tačiau šiuo metu ir Rūta, ir Deividas šią informaciją neigia.

Apie žurnalistų ir žinomų žmonių santykius bus kalbama šį vakarą 17 val. 40 min. TV3 laidoje „Su Nomeda“, kurią veda Nomeda Marčėnaitė.

„Žurnalistai. Nelįskite į mano lovą“ - taip laidos temą apibūdina jos rengėjai. Apie tai, kaip slėpti nuo žurnalistų savo asmeninį gyvenimą, patars laikraščio „LT“ žurnalistas Tomas Stuoka.

„Taisyklės yra primityvios, - sakė jis. - Pavyzdžiui, jei skiriesi su buvusia meile, spaudai to nei tvirtink, nei neik. Privalomas žodžių junginys - „be komentarų“.

Jei įsitaisei naują meilę, spaudai apie tai būtinai kurį laiką meluok. Stenkis drauge nesirodyti viešose vietose, kur yra nors mažiausia tikimybė, kad fotografai užklups jus „nusikaltimo“ vietoje“.

Ne apie visų žinomų žmonių asmeninį gyvenimą jų gerbėjai sužino. Nė vienas studijoje buvęs žiūrovas negalėjo pasakyti, koks yra atlikėjo Andriaus Mamontovo žmonos vardas ir kiek metų jo vaikams.

„Jei žurnalistams pasakosiu asmeninio gyvenimo detales, jis bus nebe asmeninis. Noriu, kad žmonės vertintų mano kūrybą!“ - toks buvo paties Andriaus komentaras.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.