Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„24 valandų“ premjeroje ponas „Teip“ drauge su kitais trimis herojais ieškos žmonos pajūryje

„24 valandų“ premjeroje ponas „Teip“ drauge su kitais trimis herojais ieškos žmonos pajūryje

Naujajame LNK sezone laida „24 valandos“ žiūrovams paruošė staigmeną. Keturi laidos herojai, praėjusį sezoną ieškoję tikrosios meilės, susitinka Palangoje. Jų meiles paieškos tęsiasi.

Tikra Lietuvos padangės sensacija tapęs jaunikis Jonas „Teip“ pajūrį tikisi užkariauti savo šukuosenos grožiu ir iškalba.

Justinas, žilagalvis svajonių jaunikis iš Birštono, atvyksta po pažastim pasikišęs svarstykles – jis pasiryžęs savo išrinktąją pirmiausiai pasverti.

Pranelis iš Alytaus rajono, kuriam nuotakos intensyviai ieškojo ne tik TV laida, bet ir mama, pirmą kartą pamatys jūrą. Jau nekalbant apie merginas su bikini.

Jurbarko rajono puošmena – Rytų kovų menų ir cepelinų meistras Vidas, tikisi Palangą užkariauti ne tik jėga, bet ir gudrumu. O nuotaką vyras pačiame jėgų žydėjime ketina surasti jo vedamos rytinės mankštos pajūryje metu.

Palangoje šių vyrų laukia įvairiausi, netgi ekstremalūs, išbandymai pačiose netikėčiausiose vietose ir situacijose. Jiems talkins žymūs stilistai, choreografai ir dainininkai. Vyriškiai ne tik bandys nepasiklysti kurorto šurmulyje, bet ir stengsis surasti tą vienintelę.

Ir tai ne visos naujienos. Laidos „24 valandos“ žiūrovai sulauks ir vyriškos pagalbos, nes komandą papildė du žavūs vyrai – Andrius ir Arnas. Nesikeičia tik pagrindinis laidos principas – pagalba paprastam žmogui, patekusiam į nepaprastą situaciją, 24 valandas per parą. O laidos vairą ir toliau savo rankose patikimai laikys Egidijus Knispelis. „24 valandos“ bus rodomas kasdien 17.45 val. nuo rugsėjo 3 dienos.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.