Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

G.Rusytė ves seksualiai vasarišką laidą

G.Rusytė ves seksualiai vasarišką laidą
Seksualiausia Lietuvos moterimi vadinama manekenė Giedrė Rusytė vasarą žiūrovus sveikins iš televizijos ekranų. „Posh.lt“ žiniomis, naujoji TV3 laida kalbins žinomus Lietuvos žmones ir bus vasariškai „seksuali“. Nauju iššūkiu besidžiaugianti laidos vedėja teigia apgailestaujanti tik dėl vieno: „liūdna, kad nebeturėsiu atostogų“.

Sėkmingas Giedrės startas

“Jei pasiūlytų dalyvauti televizijos projekte – sutikčiau. Norėčiau vesti gyvenimo būdo laidą, kurią pažiūrėjus žmones užplūstų geros emocijos“, – dar žiemą Posh.lt yra prasitarusi Giedrė.


Pasak R.Olberkytės, G.Rusytė praėjusią vasarą sėkmingai pasirodė kaip vasaros veidas, o rudenį taip pat sėkmingai vedė laidą „Policijos akademija“. Šiemet jai vėl buvo pasiūlyta pasirodyti TV3 eteryje.


„Kol kas sudarinėjamas tinklelis, todėl negalime tiksliai visko pasakyti, bet vasarą TV3 žiūrovai G.Rusytę tikrai pamatys“, – kalbėjo R.Olberkytė.


Netruks seksualumo ir žinomų veidų


Daugumai įdomu, kokiame amplua šį kartą pasirodys seksualioji Giedrė. „Vasaros sezonas labai skiriasi nuo rudens. TV3 vasara būna smagi, linksma, seksuali“, – būtent tokia, pasak R.Olberkytės ir bus naujoji laida.


Pasak Giedrės, ji ne tik bus laidos vedėja, bet ir pati bendraus su žmonėmis: „Stengsimės pakalbinti kuo daugiau žinomų žmonių“.


Nors, pasak pašnekovės, laida bus lengvo pobūdžio, tačiau tam taip pat reikia daug pastangų. „Tobulumui ribų nėra – gerai vėl įgyti naujos patirties, tobulinti dikciją. Jaučiu malonumą vesdama laidą ir matydama vis geresnį rezultatą“, – kalbėjo pašnekovė.


G.Rusytė prisipažino, kad jokių specialių kursų prieš pirmuosius filmavimus ji nelankė, tačiau norėtų patobulinti savo dikciją. „Mokomės ir dirbame tuo pačiu metu, kol pasiekiamas geriausias rezultatas“, – apie laidos vedimo pamokas pasakojo pašnekovė.


Giedrė pridūrė, kad jai itin malonu dirbti su profesionalia TV3 komanda, kurie jai jau tapo gerais pažįstamais.


Įkvepia bendravimas su žmonėmis


G.Rusytę pagavome prieš pat egzaminą. Šiuo metu Vilniaus universitete moteris studijuoja tarptautinį verslą, todėl visos jos mintys sukasi apie sėkmingą kurso baigimą.

Paklausėme dažnai televizijos ekrane bei spaudoje pasirodančios Giedrės, ar neketina keisti savo profesijos. Moteris prisipažįsta, kad jos darbas bus „laisvesnio formato“, tačiau žinios, kaip priiminėti sprendimus ar tvarkyti finansinius reikalus, visuomet pravers.


„Buhaltere nebūsiu ir finansinių ataskaitų neruošiu, – tikino ji. – Man patinka bendravimas su žmonėmis – tai mena įkvepia“.


Busimąją vasariškos TV3 laidos vedėją G.Rusytę jau galima išvysti naujose televizijos vinjetėse.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.