Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„24 valandos“ pradeda laidų ciklą, kuriame žmonos ieško keturi svajonių jaunikiai

„24 valandos“ pradeda laidų ciklą, kuriame žmonos ieško keturi svajonių jaunikiai

LNK laida „24 valandos“ pradeda laidų ciklą, kuriame keturi svajonių jaunikiai, praėjusiame sezone nesėkmingai ieškoję tikrosios meilės, tikisi tą vienintelę sutikti Palangoje. Jaunikis Jonas „Teip“, kurio atskirai pristatinėti jau nereikia, Justinas iš Birštono, pagarsėjęs savo pomėgiu sverti pretendentes į nuotakas, karatė meistras Vidas ir kuklusis Pranelis iš Alytaus rajono, lydimi laidos kūrybinės grupės, ledosi į nuotykių ir meilės paieškas.

Praneliui, niekada nemačiusiam jūros (ką jau kalbėti apie merginas su bikiniu), o ir kitiems vyrams, retai pakeliantiems sparnus iš savo viengungiškų gūžtų, tai tapo tikru gyvenimo nuotykiu. Precedento Lietuvoje neturinti jaunikių epopėja prasidėjo gimtuosiuose jų namuose – nuvalytos paskutinės dulkės nuo 20 metų Justino nenaudoto lagamino, paskutiniai Pranelio mamos priesakai savo vienturčiui, paskutinė Vido meditacija ir paskutinis jaunikio Jono „Teip“ – laikykis, Palanga, nuotykiai prasideda!

„24 valandos“ artimiausiu metu kiekvienoje laidoje, trumpiau ar ilgiau – priklausys nuo to, kaip seksis jaunikiams, pasakos apie jų nuotykius. Tačiau laidoje taip pat ir toliau bus sprendžiamos paprastų žmonių problemos, nes saulė mus džiugins jau neilgai, o bėdų sąrašas ilgas. „24 valandos“ kiekvieną darbo dieną 17.45 per LNK.


Zaliukas September 04 2012 1,633 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.