Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Raginimas moterims — neskubėkite senti

Raginimas moterims — neskubėkite senti
„Ne jūsų reikalas, kiek man metų“, — tokia šios dienos TV3 laidos „Su Nomeda“ (17 val. 40 min.) tema.

Laidos vedėja Nomeda Marčėnaitė kalbės apie moteris, kurios, sulaukusios 40 ar 50 metų, tarsi skuba susenti ir mano, kad jaunatviška apranga ar pramogos joms nebetinkamos. „Lietuvoje nuėjęs į naktinį klubą vargu ar pamatysi vyresnio amžiaus žmonių, nors užsienyje tai — įprasta“, — sakė laidos kūrėjai.

Vienas Nomedos pašnekovų, ekscentriškasis TV ir kino kritikas Skirmantas Valiulis, įsitikinęs: „Senų moterų tiesiog nėra ir negali būti. Viskas priklauso nuo pačios moters požiūrio“.

Tokiai nuomonei pritaria stipriu balsu neseniai TV žiūrovus pavergusi Amerikos lietuvė Lidija Rasutis. 50—metė moteris juokauja, jog kadaise toks amžius ir jai atrodė baisus, — Lidija manė, kad mirs jauna. Tačiau dabar karštai pasiginčytų su visais, kurie mano, kad tokio amžiaus moterims būtina elgtis ir rengtis konservatyviai.

Lidijai keistos atrodo lietuvės, kurios, paklaustos apie amžių, išsisuka nuo atsakymo. L.Rasutis puikiai jaučiasi linksmindamasi klubuose, o dar pernai su jaunimu mokėsi Dailės akademijoje.

Dainininkė Sigutė Trimakaitė prieš laidą buvo pasirengusi ginti nuomonę, kad tai, kas natūralu 20—metei, nebūtinai priimtina 50—metei. Sigutė mėgsta santūrią eleganciją, kuri tinka jos profesijai. Tačiau, laidos stilistų aprengta ryškiais jaunatviškais rūbais, po filmavimo Sigutė nuskubėjo jų įsigyti — šis įvaizdis jai patiko.

Gerokai atjaunėjusi atrodo ir laidos viešnia Dalia Mertinienė. Daug svorio numetusi moteris ryžosi sudėtingai operacijai — nereikalingos odos šalinimui.

Apie tai, kad, norint išlaikyti puikią išvaizdą, nereikia vengti medikų pagalbos, laidoje kalbėjo ir plastikos chirurgė Gytė Grigonytė—Babajan.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.