Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 eteryje – naudingi patarimai pereinant prie skaitmeninės televizijos

TV3 eteryje – naudingi patarimai pereinant prie skaitmeninės televizijos

Jau šį sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, 18.25 val. TV3 eteryje debiutuos šviečiamoji laida „Skaitmeninės televizijos desantas“, kuri žiūrovams atsakys į visus rūpimus klausimus apie skaitmeninę televiziją. Trijų laidų ciklas kelis sekmadienius iš eilės TV3 žiūrovams atskleis, kaip tinkamai pasiruošti spalio 29-ajai – dienai, kai Lietuvoje bus išjungta analoginė antžeminė televizija ir bus pereita prie ateities televizijos – skaitmeninės antžeminės, kuri sukels skaitmeninę revoliuciją ir suburs informacinę visuomenę.

Laidos vedėjas Gintas Vaičikauskas TV3 žiūrovams primins – Lietuva viena paskutiniųjų šalių Europos Sąjungoje dar neperėjusi prie skaitmeninės televizijos, nors Didžioji Britanija prie jos pereis tik truputį anksčiau už mus – spalio 25-ąją.

„Gyvename tokiais laikais, kai reikalinga naujos kokybės ir platesnių galimybių televizija. Skaitmeninė televizija nuo įprastos analoginės pirmiausia skiriasi kokybe – vaizdas ir garsas perduodamas ne analoginiu, o skaitmeniniu signalu. Jo dėka užtikrinamos žmogaus akimi nepastebimos vaizdo detalės. Toks signalas daug atsparesnis įvairiems trukdžiams, nei analoginis“, – komentuoja laidos autoriai.

Perėjus prie skaitmeninės televizijos, norint laidas ir filmus matyti iš tikrųjų geriau, reikia naujesnio modelio televizoriaus arba specialaus TV priedėlio. Ką palies, o ko nepalies artėjantys pokyčiai ir kaip jiems tinkamai pasirengti TV3 laidoje „Skaitmeninės televizijos desantas“ ir atskleis G. Vaičikauskas.

Visa tai ir dar daugiau – naujoje TV3 laidoje „Skaitmeninės televizijos desantas“ jau šį sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, 18.25 val. tik per TV3!

„Skaitmeninės televizijos desantas“ – sekmadienį, rugsėjo 9-ąją, 18.25 val. tik per TV3!


Zaliukas September 08 2012 1,353 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.