Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Grožis — natūralus ir sukurtas

Grožis — natūralus ir sukurtas
Šiais laikais graži moteris neretai sukelia abejonių: jos grožis natūralus ar sukurtas plastikos chirurgų? Kiekviena nori kuo ilgiau išlikti jauna.

Jaunystės eliksyras dar neišrastas, todėl dažnai žymios moterys kreipiasi į plastikos chirurgus. Apie tai 17 val. 50 min. bus kalbama LNK laidoje „Dainius“.

Verslininkė Sabina Repčenkienė neslepia, kad pasidarė plastinę operaciją. Ji sakė tam pasiryžusi ne dėl savęs, o dėl to, kad šeimai reikia gražios, savimi pasitikinčios žmonos ir motinos.

Leidėja Eva Tombak vertina tik natūralų grožį ir nebijo pasenti. Evai net kasdieninis makiažas atrodo nenatūralus dalykas. Nusigrimavusi E.Tombak jaučiasi kaip su kauke.

Modeliui ir televizijos laidų vedėjai Giedrei Rusytei krūtų didinimo operacija atrodė būtina. G.Rusytė sakė, kad jei reikės, ji dar ne kartą gulsis ant operacinio stalo.

Grafikė Jūratė Rekevičiūtė pritaria Giedrei. Ji mano, kad plastinės operacijos reikalingos tiems žmonėms, kurių karjerą lemia gera išvaizda. Tačiau jei tų operacijų nuolat daugėja, tai jau ne grožio reikalas, o sutrikusios psichikos požymis. Dainininkas Vytautas Šiškauskas teigia, kad ir be plastikos chirurgų moteris gali atrodyti gražiai ir seksualiai. Plastinės operacijos, jo nuomone, nepadės atjaunėti, jei to nenori širdis.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.