Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujo formato TV3 realybės šou dalyviai išvyksta į Gruziją

Naujo formato TV3 realybės šou dalyviai išvyksta į Gruziją

Lietuvoje siaučiant šokių ir muzikinių projektų vėjams, rudens pradžioje TV3 televizija gerbėjus pakvietė pildyti anketas į analogų Lietuvoje neturintį realybės šou egzotiškoje šalyje „Pilis“. Nuotykių, adrenalino ir naujo formato šou išsiilgę žiūrovai suskubo pildyti anketas – pasak organizatorių, jų sulaukta keliolika tūkstančių.

DELFI jau rašė, jog realybės šou dar šiais metais bus filmuojamas Gruzijoje.

Žinodami tik kelias detales, kad realybės šou bus filmuojamas senovinėje pilyje egzotiškoje šalyje, pagautų smalsumo ir ištroškusių nuotykių TV3 žiūrovų anketos užplūdo „Pilies“ kūrėjus.

„Kviesdami į realybės šou atrankas mes daug nepasakėme. Taip elgėmės sąmoningai, ieškojome žmonių, kuriems nuotykiai ir avantiūra yra svarbiau už viską“, – pasakoja „Pilies“ režisierius Mindaugas Meškauskas. – Tai, kas nutiko, pranoko mūsų lūkesčius. Mus užplūdo tūkstančiai norinčių išvykti lietuvių.“

Laimingieji, atrinkti dalyvauti šou, į egzotišką šalį išvyks jau šį sekmadienį, spalio 14-ąją.

Realybės šou kūrėjus nustebino ir dalyvių spalvingumas. „Senokai nemačiau tiek daug įdomių ir taip motyvuotų dalyvauti naujame realybės šou žmonių. Neabejoju, kad, pasirodžius pirmosioms šou serijoms TV3 eteryje, televizijos žiūrovai pamėgs dalyvius, išsirinks savo favoritus ir sirgs už ‚Pilies‘ gyventojus. Intrigų bus, laukti verta!“ – „Pilies“ debiuto TV3 eteryje kviečia laukti didžiausių Lietuvoje televizinių projektų režisierius M. Meškauskas.

„Pilies“ žiūrovai prie TV3 ekranų tikrai nenuobodžiaus – mėgstantys romantiką grožėsis egzotiškos šalies gamta ir dalyvių santykiais. Intrigų mėgėjai stebės, kaip varžovai rezga pinkles. Smalsūs žiūrovai susipažins su liaudies menu, amatais, muzika, legendomis, tradicijomis.

Šiam neįprasto formato bei didelės apimties projektui pirmą kartą buvo mestos tokios stiprios pajėgos: jas sujungė TV3 televizija ir prodiuserinės kompanijos „TV Manija“ ir „Videometra“.


Zaliukas October 14 2012 1,400 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.