Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kultiniame „Moterys meluoja geriau“ į patalus vilios lovelasas Česka

Kultiniame „Moterys meluoja geriau“ į patalus vilios lovelasas Česka

Jau spalio 22 dieną, pirmadienį, į TV3 eterį grįžtantis kultinis, visų laikų žiūrimiausias lietuviškas serialas „Moterys meluoja geriau“ televiziją prikels antram gimimui. Greta ištikimiausių TV3 žiūrovų pamėgtų personažų atsiras ir naujų veidų, o siužetiniai vingiai atves į intriguojančias dar nematytų šeimų dramas. Aktorius Sakalas Uždavinys čia vaidins moterims neabejingą menininką Česką, o jo žmonos Ievos vaidmuo patikėtas aktorei Daivai Rudokaitei.

Nevykėlis dailininkas Česka – autoserviso meistro Kosto (akt. Džiugas Siaurusaitis) žmonos Galinos (akt. Vitalija Mockevičiūtė) pusbrolis. Jis, kaip ir Kostas, negali atsispirti meilės nuotykiams, kuriuos mėgina pateisinti nebūtomis istorijomis.

„Jam reikia moterų ir įkvėpimo, nes jis – menininkas. Česka nuolat eina į kairę, o jo žmona Ieva tiki visais pasiaiškinimais. Ji – pilka pelytė. Tvarkinga, patikli, vienintelė dirbanti ir išlaikanti šeimą. Aš manau, kad matydamos Ievoją daugelis moterų atpažins save“, – apie savo veikėją pasakoja D. Rudokaitė.

Aktorė su S. Uždaviniu serialo filmavimo aikštelėje susitiko pirmą kartą. Anksčiau jiedu buvo susidūrę tik Jono Varno spektaklyje „Dešimt indėniukų“. D. Rudokaitė teigia, kad drauge su kolegomis vaidinti seriale „Moterys meluoja geriau“ ir smagu, ir įdomu. Juolab, kad nemažai scenų filmuojama tikrose dailininko dirbtuvėse!

Meną išmananti moteris nuoširdžiai žavisi dailės kūriniais. Tačiau juokdamasi sako, kad ne kiekvienas vyras, rankose laikantis teptuką, yra dailininkas. „Neduok Dieve turėti vyrą menininką. Na, kokia čia profesija? Jiems reikia mūzų. O tu, žiople, ką supranti? Kalbu ne apie menininkus komersantus, kurie uždirba iš savo meno. Bet tokie, kurie nieko namie nedaro, nes neturi įkvėpimo, tik kenčia ir geria, yra tikra našta“, – rėžia aktorė.

Kaip jos veikėjai seksis laikyti visus keturis namų kampus ir ar lovelasas Česka bus pričiuptas svetimuose pataluose, paaiškės naujausiame kultinio serialo „Moterys meluoja geriau“ tęsinyje, pasirodysiančiame jau nuo spalio 22 dienos tik TV3 televizijos eteryje!


Zaliukas October 14 2012 1,366 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.