Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dainos ir intriguojantys klausimai

Dainos ir intriguojantys klausimai
Geros nuotaikos laidos „Puikusis šou“ (TV3, 19 val. 30 min.) vedėjai Arūnas Sakalauskas ir Vytautas Šapranauskas į svečius pasikvietė politiką Artūrą Paulauską su žmona Jolanta. Žinoma pora laidos žiūrovams pasakos, ką labiausiai mėgsta veikti laisvalaikiu ir kodėl niekada nepusryčiauja lovoje.

Žiūrovų laukia daug muzikos — dainuos sparčiai populiarėjanti merginų grupė „Blogos mergaitės“, Amberlife'as, Andrius Rimiškis, įvaizdžio princesė Mama Rock'n'Roll.

Dainininką Amberlife'ą, kuris jau beveik ketverius metus draugauja su grupės „Mango“ nare Viktorija Perminaite, laidos vedėjai kamantinės apie meilę. Atlikėjas iš Klaipėdos sulauks provokuojančių klausimų — kiek merginų yra turėjęs, kokia buvo jų plaukų spalva, vardai, profesijos. Ir, žinoma, kodėl Amberlife'as jas metė.

Atviro pokalbio metu taip pat paaiškės, kokiame įdomiame dėkle Amberlife'as nešiojasi mylimosios fotografiją.

Vėliau laidos „karinis žvalgybos skyrius“ parodys reportažą apie tai, kaip kariuomenėje atrodo dainininko Andriaus Rimiškio lova ir spintelė.

Laidoje taip pat svečiuosis TV3 rodomame seriale „Anastasija“ suvaidinusi aktorė Valda Bičkutė.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.