Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kelių erelių siaubas „Kobra 11“ – per LRT Televiziją

Kelių erelių siaubas „Kobra 11“ – per LRT Televiziją

Kas sakė, kad įtempto siužeto veiksmo serialams LRT eteryje ne vieta? Vieta, jei tai – vokiečių „Kobra 11“, pavergusi televizijos žiūrovus daugiau kaip trisdešimtyje pasaulio šalių.

Šie vyrai – kelių erelių siaubas. Jų darbo vieta – greitkelis. Jų greitis – mirtinas. Jų priešai – automobilių vagys, žudikai ir smurtautojai. „Kobros 11“ vyrai dirba kiaurą parą, kad užtikrintų saugumą kelyje. Berlyno specialiojo būrio tvarkos sergėtojams neegzistuoja greičio apribojimai ir eismo taisyklės. Jų stichija – pavojingiausių nusikaltėlių gaudynės. Jų darbas – bet kokia kaina susekti, pavyti ir suimti įstatymų pažeidėjus. Ten, kur įvyksta nusikaltimas ar transporto avarija, skuba specialusis „Kobros 11“ būrys.

Serialo herojams darbas kelyje – tai nuolatinė rizika. Tačiau padidėjęs adrenalino kiekis kraujyje jų nesibaigiančioje kovoje su nusikalstamumu keliuose leidžia pasiekti dar greitesnių rezultatų. Būrio vaikinai puikiai išmano savo darbą. Jiems nuolat tenka gelbėti gyvybes ir ieškoti išeities iš beviltiškų situacijų.

1996 metų kovo 12 dieną įvykusi „Kobros 11“ premjera prie ekranų subūrė beveik 11 milijonų žiūrovų. Tokios auditorijos per pirmąja seriją nė viena vokiečių televizija dar nebuvo surinkusi. Stulbinami triukai, puiki aktorių vaidyba, įtemptas ir dinamiškas siužetas lėmė, kad reitingai jau nuo pirmųjų serijų mušė rekordus. Serialas filmuojamas dar ir šiandien, o parodytas jis daugiau nei 30-yje šalių.

„Kobra 11“ (Alarm für Cobra 11– Die Autobahnpolizei ) – jau nuo spalio 29-osios šiokiadieniais 16 val. per LRT TELEVIZIJĄ.


Zaliukas October 24 2012 1,388 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.