Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Atostogų metu LNK kasdien po aštuonias valandas rodys programą vaikams

Atostogų metu LNK kasdien po aštuonias valandas rodys programą vaikams

Kasdien – po aštuonias valandas animacinių ir nuotaikingų vaidybinių filmų. Tokią specialią programą mažiesiems žiūrovams nuo pirmadienio parengė LNK televizija rudens atostogų proga.

Kasdien jau nuo šešių ryto programą pradės animacinis „Nickelodeon“ filmukas „Agentas šunytis“, apie gudrutį šunelį, dirbantį ypatingai slaptoje organizacijoje T.U.F.F. Kiekvieną rytą per LNK be „Agento šunyčio“ kino kompanija „Nickelodeon“ siūlo naujausias „Madagaskaro pingvinų“ serijas ir serialą „Didžioji sėkmė“ (Big time rush), muzikinę komediją apie keturis paauglius, siekiančius karjeros muzikos srityje.

Kiekvieną atostogų rytą moksleivių lauks specialiai jiems suplanuoti pilnametražiai animaciniai filmai. Pirmadienį „Atvėsk, Skūbi-Dū!“ nukels į Skūbio atostogas, kai šis su kompanija vietoj kelionės į Paryžių Skūbis nukako į Himalajus. Animacinių apdovanojimų „Annie Award“ laureatas filmas „Betmenas ir ponas šaltis“ antradienį pasiūlys kraują stingdančią Betmeno ir Robino kovą prieš poną Šaltį, kuris, gelbėdamas savo mirštančią žmoną, pagrobia gražiąją Betmeno Barbarą.

Trečiadienį – japonų animacinis „Yu-Gi-Oh! Filmas“, filmas apie Jugį, įkvėptas populiariųjų kompiuterinių žaidimų, komiksų knygelių ir televizijos serialų, o penktadienį - nesutramdomų Tomo ir Džerio nuotykiai filme „Tomas ir Džeris. Stebuklingas žiedas“.

Be animacinių filmų, specialioje moksleivių atostogų programoje bus parodyti paauglių pamėgti nuotykių filmai „Zoro kaukė“, „Bukas ir bukesnis“, „Sugrįžę iš praeities“, „Bethovenas 2“ bei MTV pažinčių šou „Kitas!“.


Zaliukas October 29 2012 1,379 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.