Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Realybės šou pradeda kovą su antsvoriu

Realybės šou pradeda kovą su antsvoriu
Šį vakarą (20 val. 30 min.) – naujo LNK realybės šou „XXL“ premjera. Jame bus pristatyti 14 žmonių, kurie pasiryžo sunkiai kovai su antsvoriu. Jo nugalėtojas gaus po 1000 litų už kiekvieną numestą kilogramą.

Septyni vyrai ir septynios moterys paskirstyti į dvi komandas. Jas treniruos Marius Gelažnikas ir Valdemaras Kavaliauskas, konsultuos dietologai. Šou vedėja – manekenė Jurgita Tvarijonaitė.

Bendras visų dalyvių svoris – arti dviejų tonų. Lengviausioji dalyvė – Jovita sveria 81,6, o sunkiausias Alvydas – 175 kilogramus. Tarp kovotojų su antsvoriu yra ir žinomų žmonių. Tai televizijos laidų vedėjas Gediminas Juodeika, dainininkė Daina Bilevičiūtė, premjero Gedimino Kirkilo apsaugos karininkas Sigitas Staugas.

Pirmosios laidos „XXL“ žiūrovai pamatys siužetus iš kiekvieno dalyvio namų, sužinos priežastis, kurios privertė dalyvius mesti svorį. Šou kūrėjai įsitikino, kad stori žmonės yra linksmi ir talentingi. Jie mėgsta šokti ir dainuoti, tačiau daugelis tai daro slapta namuose.

Pamatysime ir pirmąsias provokacijas. Bus išbandytas storulių ryžtas ir sugebėjimas atsispirti pagundoms. Jiems bus pasiūlyta kiaulės karkų su alumi, o vėliau – skanių pyragaičių.

Jau nuo kitos laidos, kiekvieną pirmadienį, bus šalinama po vieną dalyvį.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.