Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujo meilės kupino „Ogio ir tarakonų“ sezono premjera

Naujo meilės kupino „Ogio ir tarakonų“ sezono premjera

LNK televizija, rodanti naujausią „Nickelodeon“ animaciją vaikams – „Kempiniuką plačiakelnį“, „Kung Fu Pandą“, „Madagaskaro pingvinus“, kultinius vaikų serialus „iKarli“ bei „Nugalėtoja“, nepakartojamo „Tomo ir Džerio“ serijas, pristato vos šiemet, 2012 metais sukurtą, ketvirtą visame pasaulyje pamėgto prancūzų animacinio filmuko „Ogis ir tarakonai“ sezoną.

1998 metais pradėtas kurti animacinis serialas apie katiną, kurio namuose apsigyveno trys tarakonai, yra beprotiškai populiarus visame pasaulyje ir šiuo metu rodomas 150 šalių. Po keturių metų pertraukos „Ogio ir tarakonų“ kūrėjai siūlo 26 naujas meilei dedikuoto sezono serijas. Premjeriniai filmukai per LNK bus rodomi šeštadieniais ir sekmadieniais 8.35 val.

Šįkart žiūrovų laukia staigmena: Ogis pirmą kartą įsimylės. Jis pames galvą dėl naujos gražios kaimynės Olivijos. Tačiau bjaurybės tarakonai Džojis, Didi ir Markis darys viską, kad meilę sužlugdytų.

Beje, tarakonai pavadinti trijų Amerikos pankroko grupės „The Ramones“ narių dainininko Joey Ramone, bosisto Dee Dee Ramone ir būgnininko Marky Ramone vardais.

Iš tikrųjų melsvas, geraširdis ir nelabai vikrus Ogis būtų laimingiausias iš katinų, jei trys bjaurūs bukapročiai blogiukai tarakonai nebūtų nusprendę įsikurti jo jaukiuose namuose. Jie su didžiausiu malonumu gadina Ogiui gyvenimą ir krečia jam įvairiausias šunybes – iššluoja jo šaldytuvą ar net užgrobia traukinį, į kurį Ogis įsėda. „Ogis ir tarakonai“ ko gero ya veiksmo komedija, panašiai kaip jo pirmtako iš Jungtinių Valstijų, „Tomo ir Džerio“. Tik čia viskas šiek tiek ekstremaliau: jei tradicinių veiksmo komedijos animacinių filmukų veikėjai mėto vieni kitiems ant galvų priekalus ir pianinus, šio filmuko veikėjai svaidosi autobusais ir povandeniniais laivais.

Daugelyje serijų, kai Ogis nukrinta į Žemę iš kosmoso, paprastai jis atsiduria kažkur Afrikoje. Lyg ir akivaizdu, kad Ogis gyvena kažkur Afrikoje. Vienintelio Ogio namo stogas purpurinis, o kiti stogai – rusvi ir oranžiniai. Ogio namuose daugybė labai ilgų, nesibaigiančių laiptų, kurie tęsiasi kone po pusantro kilometro. Jo namuose nesuskaičiuojamai daug kambarių, kurių skaičius, dydis ir tapetų raštai keičiasi priklausomai nuo situacijos. Sienas kartais puošia garsiausi paveikslai, tokie kaip „Mona Liza“. Kai kuriose serijose namas atrodo tarsi savo paties atspindys ar apverstas aukštyn kojom. Be to, prie jo yra baseinas, kuriame Ogis kartais žvejoja. Bet jei veiksmas vyksta Šiaurės Amerikoje ar Jungtinėse Valstijose, tose serijose Ogis ir gyvena Jungtinėse Amerikos Valstijose. Ogis turi Volkswagen „Beetles“ ir motorolerį.

Paprastai Ogis leidžia laiką žiūrėdamas televizorių arba užsiimdamas namų ruoša. Kartais jis elgiasi moteriškai, net persirengia tarnaite, prižiūri gėles, o kartais - vyriškai. Serijoje, kurioje tarakonai pavagia jo skalbinius ir išbarsto, Ogis renka juos po vieną, bet susigėdęs pasitraukia iš ekrano, kai tarp trumpikių ir kojinių pasimato... liemenėlė.

Bet jei namuose lieka vienas, Ogis galiausiai ima ilgėtis tarakonų ir jų išdaigų. Vienoje serijoje jis net klausosi jų juoko įrašo ir iš nuobodulio pats kartoja jų pokštus. Ogis supranta, kad be tarakonų jo gyvenimas nelinksmas ir neįdomus.


Zaliukas November 09 2012 1,680 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.