Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Iš Gruzijos grįžę "Pilies" kūrėjai ir dalyviai: komandą persekiojo vienuolių prakeiksmas

Iš Gruzijos grįžę

Penktadienį žiniasklaidai pagaliau buvo pristatyti ilgai laukto, paslaptingojo naujojo TV3 realybės šou "Pilis" kūrybinė komanda bei dalyviai.

Išlikimo realybės šou "Pilis", eteryje startuojanti gruodžio 4 dieną, buvo filmuojama Gruzijos viduramžių pilyje. Šiai išlikimo dramai buvo skirti du mėnesiai pasiruošimo, dvi savaitės atrankų, buvo suburta penkiasdešimties žmonių kūrybinė komanda, pustrečio tūkstančio valandų filmuotos medžiagos 12 hektarų apimančioje pilies teritorijoje.

Realybės šou projektui sukurti buvo mestos stiprios pajėgos. Pirmajam originaliam lietuviškam realybės šou sukurti susivienijo Rolandas Skaisgirys, Martynas Starkus, Saulius Urbonavičius-Samas, Mindaugas Meškauskas ir Rimvydas Martinaitis.

"Pilies" pristatymo vakarą šie televizijos vilkai žiniasklaidai prisistatė vilkėdami vienuolių abitais. Užkeiktųjų vienuolių legenda, pasak naujojo televizijos projekto vedėjo Andriaus Paulavičiaus, persekiojo projekto dalyvius viso filmavimo Gruzijoje metu. "Mistišku būdu gesdavo šviesos, lūžo brangios kameros", - išdavė jis.

M. Meškauskas pasakojo, kad užkeiktieji vienuoliai kadaise buvo ištremti iš pilies, nes norėjo pasisavinti vietos gyventojų suaukotą auksą. Ir prakeiksmą gali nutraukti tik tas, kuris laimės realybės šou. Išlikimo dramą laimėjęs dalyvis su savimi į Lietuvą išsigabens ir pagrindinį prizą - 50 tūkst. litų.

Žiniasklaidai buvo pristatyti ir visi dvidešimt "Pilies" dalyvių, kuriems Gruzijoje teko patirti patį didžiausią nuotykį jų gyvenime. "Pilis" padovanojo man ne tik gerą draugę, bet galbūt ir žmoną", - glausdamas vieną iš projekto merginų prisipažino vienas iš dalyvių.


Zaliukas November 26 2012 1,365 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.