Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Azartiška moteris užčiaupė laidos vedėją

Azartiška moteris užčiaupė laidos vedėją
Žaidimas „TAIP arba NE“ (TV3, 19 val. 10 min.) sugriaus mitą, kad lietuviai – santūrūs žmonės. Laidos kūrėjai įsitikino – ramybė išgaruoja, kai tik atsiranda galimybė nesunkiai gauti pinigų.

Radviliškietė Daiva, sužinojusi, kad tapo pagrindine vakaro žaidėja, akimirkai prarado kalbos dovaną, tačiau jau netrukus studijoje aidėjo jos šūksniai. Pradžioje dvejojusi dėl vieno ar kito pasirinkto lagamino, keitusi savo sprendimus, Daiva taip įsijautė, kad netrukus turėjo svarstyti, ar priimti vieną po kito žaibišku greičiu augančius „TAIP arba NE“ banko pasiūlymus.

Žiūrovams studijoje beliko aikčioti, kai tapo akivaizdu, jog Daiva pačiupo už uodegos savo sėkmę ir vienintelis jos tikslas – nepadaryti lemiamos klaidos ir kuo geriau susiderėti su banku.

Daiva, pakliuvusi į azarto pinkles, ne tik nebevaldė emocijų, abejojo vyro patarimais, bet ir uždraudė laidos vedėjui Marijui Mikutavičiui kalbėti. Rinkdamasi lagaminus ji norėjo, kad Marijus tylėtų, kitaip nubaidysiąs sėkmę. Maža to, Daiva nusprendė pasiderėti net su pačiu bankininku – apie šitokį elgesį žaidime neteko girdėti.

Užbėgdami įvykiams už akių, išduosime – Daivos strategija buvo veiksminga.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.