Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Komedijos „Motina ir sūnus“ tęsinyje - daugiau aktorių, premjera - iš karto po Naujųjų

Komedijos „Motina ir sūnus“ tęsinyje - daugiau aktorių, premjera - iš karto po Naujųjų

Jau rytoj, trečiadienį, 20.00 val. TV3 situacijų komedijoje „Motina ir sūnus“ - daug triukšmo sukelsiančios motušės Kristinos (akt. Aldona Janušauskaitė) slėpynės, kurios ją pačią netikėtai atves į senelių namus. Ten herojės lauks ne tik vaikiški žaidimai su vienmetėmis, bet ir TV3 žiūrovams puikiai pažįstamas veidas: aktorė Larisa Kalpokaitė šioje serijoje vaidins Geležine ledi pramintą prieglaudos vadovę.

Viskas prasidės nuo šeimos išvykos į gamtą. Tačiau paprastą pikniką motulė paįvairins paežere pasprukdama nuo namiškių. Gimdytojos pasigedęs sūnus Antanas (akt. Giedrius Arbačiauskas) išgyvens kuo nuoširdžiausią dramą ir silpnumo akimirką net pasisiūlys broliui Andriui (akt. Vaidotas Martinaitis) perimti motinos globą, jei tik ši atsiras.

Tačiau kur buvus, kur nebus broliams paskambins L. Kalpokaitės veikėja... Ar Antanas tebenorės laikytis susitarimo dėl mamos perkraustymo į jo namus?

Jau rytoj ši situacijų komedijos serija vainikuos pirmąjį „Motinos ir sūnaus“ sezoną. Premjerinės 15 komedijos serijų sulaukė didelio TV3 žiūrovų dėmesio, todėl prodiuserių kompanija „Videometra“ jau pradėjo filmuoti komedijos tęsinį.

„Darbus jau pradėjome, tik originaliame australų scenarijuje kaitinančią saulę turime pakeisti gilia lietuviška žiema ir maudynėmis ne paplūdimyje, o pusnyse“, - šypsodamasis pripažįsta režisierius Sigitas Račkys.

Komedijos tęsinyje pagrindinius vaidmenis atliks tiek patys aktoriai: A. Janušauskaitė, V. Martinaitis, G. Arbačiauskas, Inga Šalkauskaitė, Monika Bičiūnaitė. „Tačiau bus nemažai ir epizodinių vaidmenų, kuriuos taip pat atliks gerai žinomi aktoriai. Pavyzdžiui, mūsų visų mylimas ir gerbiamas Ferdinandas Jakšys vaidins gudrų lovelasą, kuris visas sutiktas moteris vilios kruizu. O Sandra Daukšaitė-Petrulėnė įkūnys jo dukterį, kuri eis iš paskos ir bandys toms moterims įrodyti, kad tėvukas jų niekur nesiveš“, - atskleidžia S. Račkys.

Puikių gyvenimiškų istorijų ir itin juokingų situacijų kupina komedija „Motina ir sūnus“ - trečiadieniais 20.00 val. tik per TV3, o jos tęsinys - iš karto po Naujųjų!


Zaliukas December 19 2012 1,252 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.