Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Be komentarų“: Naujųjų išvakarėse bus „išplautos“ visos politikų nuodėmės

„Be komentarų“: Naujųjų išvakarėse bus „išplautos“ visos politikų nuodėmės

Visas veiksmas vyks pirtyje! O kaip pirtyje be vantų? Linksmai, nuotaikingai su tikrų tikriausiomis vantomis išvanosime skandalingiausius metų veikėjus už jų nuodėmes, nuopelnus ir nuotykius!“ - kvatodamas Džiugas Siaurusaitis pristato 2013-ųjų išvakarėse, gruodžio 31-ąją, 19.00 val. TV3 eterį pasieksiančią šventinę laidą „Be komentarų. Su Naujais metais!“ Džiugas kartu su kolegomis Sandra Daukšaite ir Algiu Ramanausku įsikūnys į kultinės rusų kino juostos „Likimo ironija, arba po pirties“ herojus. Beje, būtent ši premjera TV3 eterį pasieks laikrodžiams mušant pirmąją 2013-ųjų minutę - 00.01 val.!

„Esu įsitikinęs - žiūrovams įdomu tai, ką politikai nuslėpė nuo tautos. Laidoje apnuoginsime visas jų paslaptis! Šventinės laidos kūrybinė komanda, aš, Sandra ir Algis šiuo metu plušame kruopščiai balsuodami, kam skirti 2012 metų -iųjų nominacijas. Įsijungę „Be komentarų. Su Naujais metais!“ žiūrovai tikrai sužinos politikierių paslapčių ir įdomybių dešimtuką“, - žada Dž. Siaurusaitis.

Kviestinis laidos svečias kultinis veidų ekspertas Markas Lučinas paskutinį kartą šiemet pažvelgs į žinomų Lietuvos politikų veidus ir apnuogins tamsiausiuosius jų poelgius bei neišpildytus pažadus. Kaukės bus nuplėštos visam laikui - garsus fenotipologas paskelbs verdiktą - kas iš tiesų slepiasi po rimtų ir atsakingų politikų veidais?

Kuris už Seimo durų 2012-aisiais įvykęs skandalas pelnys -iausiojo titulą? „Gal tai bus paslaptingosios Seimo valgyklos akibrokštas, mistinės kirpyklos skandalas, o gal - privilegijuotiesiems skirta degalinė? Kas žino, gal ir mes pabandysim ten juokais degalų prisipilti pigiau?“ - kvatodamas Dž. Siaurusaitis Naujuosius metus kviečia sutikti drauge su šventine laida „Be komentarų. Su Naujais metais!“

O kas bus karūnuotas „metų politiku“? Pretendentų sąraše rikiuojasi: Andrius Šedžius, Vytautas Juozapaitis, Antanas Nedzinskas, Dalia Teišerskystė ir kiti skandalais pagarsėję seimūnai...

Tiesa, tai dar ne viskas - linksmojo infošou kūrėjai TV3 žiūrovams paruošė saldų desertą, apie kurį tik mįslingai užsimena: „Paruošėme puokštę Ministro Pirmininko dešiniosios rankos Viktoro Uspaskicho nuodėmių. Darbo partijos lyderio moterys ir meilužės, juodosios buhalterijos paslaptys, linksmiausi „pokštai“... Uch, bus tikrai karšta. Karšta, kaip pirtyje!“ - 19.00 val. specialų TV3 šventinį infošou „Be komentarų. Su Naujais metais!“ kviečia įsijungti Džiugas, Sandra ir Algis!


Zaliukas December 19 2012 1,342 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.