Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

TV3 „Gyvenimo kryžkelėse“ nusifilmavo rekordiškai daug dalyvių

TV3 „Gyvenimo kryžkelėse“ nusifilmavo rekordiškai daug dalyvių

Gražiausias žiemos šventes - šv. Kūčias ir šv. Kalėdas - su animaciniais šedevrais, kultinėmis kino juostomis ir dar neseniai didžiuosiuose kino teatruose pristatytomis įspūdingiausiomis kino premjeromis kviečianti sutikti švenčių ir šeimos televizija TV3 jau ruošia ypatingą 2013-ųjų programą. Gruodžio 31-ąją naujamečio TV3 eterio meniu: išskirtinė 2012-ųjų metų skandalų apžvalga „Be komentarų. Su Naujais metais!“ su Džiugu Siaurusaičiu, Algiu Ramanausku ir Sandra Daukšaite, iš karto po to - Timuro Bekmambetovo komedija „Eglutės 2“, o aidint pirmajai 2013-ųjų minutei - kultinės rusų kino juostos „Likimo ironija, arba po pirties“ premjera!

Iš karto po švenčių, jau sausio 2-ąją, trečiadienį, TV3 kviečia į unikalaus, analogų Lietuvoje neturinčio televizijos projekto „Gyvenimo kryžkelės“ premjerą. Tai - ne surežisuotas serialas, o realios, tikrų žmonių gyvenimo dramos, pavydo sukeltos tragedijos šeimose ir skausmingi likimo lūžiai.

Dokumentinės realybės dramoje jau nusifilmavo daugiau nei keli šimtai Lietuvos žmonių, panorusių įkūnyti neišgalvotas paprastų žmonių gyvenimo dramas, šeimyninius konfliktus ir skausmingus išbandymus, kiekvieną dieną vykstančius realiame gyvenime.

„Dramatiški įvykiai, į kuriuos reikėjo įsikūnyti, iš tiesų vyksta realiame gyvenime, todėl juos atkartoti buvo labai įdomu“, - įspūdžiais dalinosi projekte „Gyvenimo kryžkelės“ nusifilmavusi 37 metų Sandra Saukaitė. Dokumentinėje realybėje ji įkūnijo motiną, kurios numylėtinis sūnus, sužinojęs esąs įvaikintas, pabėga iš namų į gatvę.

„Filmuojant dūžta indai, liejasi ašaros, girdisi riksmai ir durų trankymai. Tai nesurežisuota - žmonės, atkartojantys realius dramatiškus gyvenimo įvykius, patys įsikūnija į juos ir tai daro taip emocingai ir tiksliai, kad vaizdai, kuriuos išvys TV3 žiūrovai, nepaliks nė vieno abejingo“, - pasakoja televizijos projekto „Gyvenimo kryžkelės“ prodiuseris Kristupas Krivickas.

„Gyvenimo kryžkelės“ bus didžiausios apimties projektas, kokį iki šiol yra sukūrusi TV3 televizija. Dokumentinėje realybėje vien per pirmą mėnesį nusifilmavo daugiau žmonių nei bet kokiame seriale per visą jo filmavimo laikotarpį. Planuojama, kad dalyvių skaičius perkops keletą tūkstančių.

Neįtikėtinos sėkmės visame pasaulyje sulaukusi dokumentinė realybė „Gyvenimo kryžkelės“ - nuo sausio 2 dienos pirmadieniais-penktadieniais 17.40 val. tik per TV3!

„Gyvenimo kryžkelių“ premjera - jau sausio 2-ąją 17.40 val. tik per TV3!


Zaliukas December 22 2012 1,341 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.