Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dietologų patarimai - pinigų švaistymas?

Dietologų patarimai - pinigų švaistymas?
Norint numesti svorio, reikia tik valios. Pokalbiai su dietų specialistais ir asmeniniais treneriais - tik laiko ir pinigų švaistymas.

Tokias mintis dėstys šios dienos laidos „Su Nomeda“ (TV3, 17 val. 40 min.) svečiai. Maisto papildai, dietologų konsultacijos - nepigiai kainuojantis malonumas. Laidoje dalyvaujantys žmonės svorio numesti sugebėjo, nesikreipdami į specialistus ir taip sutaupydami pinigų.

Pramogų verslo veikėjas Aušrys Kriščiūnas-Tynta su bičiuliais susilažino, kad numes 20 kilogramų. Kol kas planą jis sėkmingai vykdo - jau numetė 12 kilogramų.

„Nesikreipiau į jokius gydytojus, tiesiog pasirausiau internete ir pats susidariau dietą, kurios nusprendžiau laikytis. Be to, nusprendžiau nevalgyti vakarais“, - pasakoja Aušrys.

Politikė ir muzikinio realybės šou „Iššūkis žvaigždėms. Lietuvos dainų dešimtukas“ dalyvė Rita Dapkutė su antsvoriu, kaip pati prisipažįsta, kovojo visą gyvenimą. Tačiau pastaruoju metu jos svoris nedidėja. Be specialistų pagalbos Rita surado jai tinkamą formulę - maiste skrupulingai skaičiuoja ir riboja ne kalorijas, o riebalus.

Dar viena žymi laidos viešnia - TV realybės šou „Dangus II“ išgarsėjusi dainininkė Raimonda Masiulytė. Prieš ateidama į šou mergina niekada nesusimąstė, jog kam nors gali atrodyti apkūni. Tačiau netrukus pajuto, kad pramogų pasaulio žmonių ir žurnalistų nuomonė - būtent tokia.

Laidoje „Su Nomeda“ Raimonda tvirtino kol kas tikslingai mesti svorio neketinanti, bet jeigu tai darys, apsieis be dietologų pagalbos.


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.