Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Neseniai mama tapusi I.Norkūnienė į televiziją grįžta su vyru Adomu

Neseniai mama tapusi I.Norkūnienė į televiziją grįžta su vyru Adomu

Prieš keletą mėnesių pirmagimės susilaukusi aktorė Ieva Norkūnienė priėmė naują televizinį iššūkį. Sausio viduryje LNK eteryje pasirodys nauja, vaikams skirta laida „Atgal į vaikystės miestą", kurios vedėjais tapo Ieva ir Adomas Norkūnai. Po gandrų vizito tai - pirmasis Ievos darbas.

„Pirmoji laida jau nufilmuota, nors pilno rezultato dar nemačiau. Kaip sekėsi? Gerai. Prieš laidą galvojau, kaip mums su Adomu seksis kartu dirbti, bet dabar galiu pasakyti, kad buvo labai smagu. Nors televizinės formos ir nepraradau, bet dabar viskas kitaip, tikrai jėgų nebe tiek, tos bemiegės naktys turbūt savo daro“, - juokiasi į televiziją sugrįžusi Ieva. Nors I. Norkūnienė nebuvo nusiteikusi po šeimos pagausėjimo strimgalviais lėkti į darbus, bet laidos koncepcija ir lankstus grafikas moterį labai suviliojo.

„Šis projektas jau seniai planuotas, ir mane kalbino seniai. Dar kai laukiausi sakiau, kad nesu nusiteikusi dirbti vos susilaukus vaikelio, bet laidos prodiuserė - mano sena gera bičiulė Rasa Micachienė, tad man sudarė visas sąlygas ir lankstų grafiką. Filmuosiuosi kartą per mėnesį, tai negaliu to pavadinti tikru darbu, į filmavimą keliaujame visa šeima, tai man ramu, kad neatimsiu laiko iš vaiko. Nesutinku su pasakymais, kad vaiką auginti - tai nieko neveikti. Tai sunkus darbas ir namuose niekada netrūksta veiklos“, - konstatuoja I. Norkūnienė ir tikisi, kad augančiai dukrai Adijai bus smagu žiūrėti laidos vaizdo įrašus, kuriuose - jos tėvai.

Nors laidą ves ne vienas vedėjas, Ievai atiteko pagrindinis vaidmuo. Ji su vyru bus „Rožinės kepyklėlės“ šeimininkai, sveikinsis ir atsisveikins ne tik su televizijos žiūrovais, bet ir su pasakų personažais - karaliais, fėjomis - bei laidoje apsilankiusiais vaikais.

Nauja laida visai šeimai sausio 12-osios bus rodoma kiekvieną šeštadienio rytą.


Zaliukas January 04 2013 1,260 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.