Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dėl žemų reitingų uždaryta A.Grigaliūnienės vesta laida, „Beatos virtuvė“ išeina atostogų

Dėl žemų reitingų uždaryta A.Grigaliūnienės vesta laida, „Beatos virtuvė“ išeina atostogų

Laidų vedėjai ir renginių organizatorei Agnei Grigaliūnienei nepavyko pakartoti Nomedos Marčėnaitės sėkmės. Pokalbių apie gyvenimą laida „Ką manai?“ uždaroma TV3 televiziniam sezonui vos įpusėjus. Priežastis paprasta - televizijos netenkino žiūrimumo rodikliai.

Iš pradžių „Ką manai?“ diskusijos buvo kasdieninės, vėliau nukeliavo į savaitgalio programą, o nuo šios savaitės jos apskritai nebelieka TV eteryje. Laidos negelbėjo ir tai, kad ją kūrė ir kultinės, kadaise labai sėkmingos „Nomedos" viena prodiuserių Jurga Gusarovienė.

Naujienų protalui DELFI TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas patvirtino, kad laida uždaroma be ateities vizijos ją prikelti.

„Ką čia slėpsi, televizijos netenkino laidos žiūrimumo rodikliai. Laida nebus tęsiama - sutartis buvo iki metų pabaigos ir ji pasibaigė", - paklaustas, kokybės ar reitingų standartų neatitiko A. Grigaliūnienės vedama laida, atsakė J. Jefremovas.

TV3 kanalo atstovas nuramino visus A. Grigaliūnienės gerbėjus - ją bus galima matyti kasdienėje laidoje „Diena", kurioje ji dirbs su kolegomis Vytaru Radzevičiumi, Mindaugu Rainiu ir Martynu Starkumi.

Eteryje kol kas nematysime ir spalio viduryje geriausią transliacijos laiką praradusios „Beatos virtuvės".

Tiesa, kaip DELFI patikino J. Jefremovas, priežastis - visai kita, nei „Ką manai?" atveju.

„Jos trumpam nelieka, bet ji tikrai grįš. Kada? Nežinau kol kas, žiūrėsim", - paaiškino pašnekovas ir išdavė Beatos pasitraukimo iš eterio priežastį: laidos vedėjai ir kūrėjai, šeimą Londone sukūrusiai Beatai Nicholson, sudėtinga visus metus gyventi tarp Didžiosios Britanijos ir Lietuvos, tad iki kito sezono ji galės atsipūsti, o tada laida turėtų atgimti 21-ajame sezone.

Kol kas savo pozicijas išsaugo Asta Valentaitė ir Mantas Petruškevičius. Jų vedamos laidos „Patys pačiausi" reitingai kinta priklausomai nuo laidos temų - vieni žemesni, nei pageidautina, o kiti - visai neprasti, tačiau artimiausiomis savaitėmis laida eteryje tikrai bus, tik pusvalandžiu vėliau.

Šviesos į reitingų lentelę įpūtė TV3 naujiena, serialas „Pamiršk mane", pranokęs J. Jefremovo lūkesčius. Programų direktorius tikisi, kad serialui ir toliau seksis kopti į reitingų viršūnes.

Šį rudenį DELFI kalbintas J. Jefremovas sakė, kad jubiliejiniame sezone pokyčiai bus pastovus reiškinys televizijoje - taip stengiamasi nenusibosti ir nuolat stebinti TV žiūrovus. Ir nemelavo - netrukus buvo perpus sutrumpinta rytinė TV3 laida ir į dienos programą įtraukta tiesioginė informacinė laida „Diena".


Zaliukas January 04 2013 1,353 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.