Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

A.Žukauskienė sugrįžta į LRT televiziją

A.Žukauskienė sugrįžta į LRT televiziją

Į nacionalinio transliuotojo eterį sugrįžta „Panoramos“ legenda Algimanta Žukauskienė. Ją netrukus išvysime gamtai skirtoje LRT laidoje „Girių horizontai“, kuri bus rodoma sekmadieniais nuo sausio 6 dienos.

„Laida „Girių horizontai“ - tai žvilgsnis į mišką, į visai šalia mūsų esančią, bet dažnai nepastebimą Lietuvą. Keliausime ten, kur kiekviename plyšelyje knibžda gyvybė, kur veisiasi rečiausi žvėrys ir paukščiai, kur be kvalifikuoto palydovo vargu ar rasi taką. Išsiilgę miško kvapų ir spalvų kartu su miško šeimininkais mokysimės pažinti medžius, augalus, gyvūnus. Mokysimės, kaip sutarti su mišku, nedarkant šio žaliojo pasaulio. Juk miškas, kaip banaliai tai beskambėtų, yra didžiausias Lietuvos turtas. Ar mokėsime išsaugoti jį ateities kartoms?“, - klausia laidos vedėja A. Žukauskienė.

Pirmojoje laidoje šį sekmadienį bus pasakojama apie vieną įdomiausių, unikaliausių ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje Punios šilą. Be to, žiūrovai sužinos, kas yra FSC sertifikatas, kurį prarado Latvija ir kuriuo taip didžiuojasi Lietuva.

Paslaptingos girių istorijos, įdomūs miškų žinovai, miesto ir miško santykių subtilybės, patarimai ūkininkaujantiems miške - laidoje „Girių horizontai“ kiekvieną sekmadienį 8 valandą per LRT televiziją.


Zaliukas January 04 2013 1,395 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.