Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pramoginėje laidoje - politikos ir muzikos žvaigždės

Pramoginėje laidoje - politikos ir muzikos žvaigždės
„Puikiojo šou“ (TV3, 19 val. 30 min.) kūrėjams į studiją šįkart pavyko prisivilioti buvusią ministrę, Seimo narę Ireną Degutienę. Viešnia laidos vedėjams Vytautui Šapranauskui ir Arūnui Sakalauskui pasakys, ką jai draudžia vyras, ir atskleis savo žavesio bei optimizmo paslaptis.

I.Degutienė gaus gėlių - mat pirmąją vasaros dieną ji švenčia gimtadienį.

Kaip visada, laidoje netrūks muzikos ir pramogų. Naują savo programą pristatys reviu grupė „Moonlight Express“, savo neseniai pasirodžiusių albumų dainas atliks dainininkai Vytautas Šiškauskas ir Alanas Chošnau.

„Puikiajame šou“ įvyks ir pasaulinė premjera. Tai intriguojanti merginų grupės YVA daina „Apie ją“. Laidos vedėjai lyg „Oskarų“ ceremonijoje pasakys ilgą kalbą, kurioje paaiškins, kad ši daina yra tikras meno kūrinys.

„Nedirbtinė nuoširdi daina, įkvėpta tikrų jausmų, greičiausiai parašyta apie tikrus žmones, tikrus įvykius. Tai nėra kokia nors saldi melaginga pasakėlė apie plastmasinę žolę ir mėlynus debesis. YVA šiuo kūriniu daro didelį kūrybinį ir kokybinį šuolį į dar neregėtas aukštumas“, - aiškina V.Šapranauskas ir A.Sakalauskas.

Grupę jie apdovanos „Puikiojo šou“ „Oskaru“ - statulėle, vaizduojančia kamuolį metantį krepšininką.

„Puikiojo šou“ pabaigoje su dviem laidoje „TAIP arba NE“ matytais portfeliais pasirodys Marijus Mikutavičius. Jis V.Šapranauskui ir A.Sakalauskui surengs trumpą žaidimo „TAIP arba NE“ sesiją.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.