Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Per TV3 - nauja laida gyvūnų mylėtojams

Per TV3 - nauja laida gyvūnų mylėtojams

Nuo šiol šeštadienio rytai su TV3 prasidės dar linksmiau, nes eteryje - nauja laida „Mūsų gyvūnai“. Gyvūnų mylėtojai ir savo namuose keturkojus ar kitus gyvūnėlius auginantys televizijos žiūrovai šeštadienio rytus leis ne tik įdomiai, bet ir naudingai.

„Apie geriausius žmonių draugus - įdomiai, linksmai ir naudingai!“ - TV3 debiutą pristato laidos autorė ir vedėja Rasa Eilunavičienė.

„Pažintiniai reportažai, specialistų patarimai, įdomios istorijos ir konkursai žiūrovams - bus ir smagu, ir naudinga. Iš tikrųjų tai tik maža dalis to, ką žiūrovai išvys laidoje „Mūsų gyvūnai“. Ji - tikriems gyvūnų mylėtojams“, - šeštadieniais keltis su TV3 televizija kviečia R. Eilunavičienė.

Laidos „Mūsų gyvūnai“ žiūrovai išvys aktualiausius reportažus iš tarptautinių šunų ir kačių parodų ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje, laidoje kaskart bus pristatoma vis nauja šunų ar kačių veislė, o jų augintiniams - suteikiami naudingi patarimai. Taip pat - įdomybės akvariumininkams ir egzotinių gyvūnų augintojams, gyvūnų dresūros ypatumai ir viešnagės garsių žmonių namuose.

Premjerinėje laidoje „Mūsų gyvūnai“ laidos vedėja pasakos apie mūsų krašte žiemojančius paukščius - svilikus, kėkštus, didžiąsias zyles ir kitus plunksnuočius. „Šių ir dar daugiau rūšių paukščiai kasdien lanko namo kieme pakabintą lesyklėlę“, - džiaugiasi laidos autorė. Kaip ir kuo lesinti sparnuotuosius draugus, paaiškės jau rytoj, šeštadienį, sausio 5 dieną 9.00 val. per TV3.

Tačiau tai dar ne viskas, nes laidos „Mūsų gyvūnai“ žiūrovai įsijungę premjerinę laidą pamatys ir dar daugiau įdomybių: apsilankys tarptautinėje šunų parodoje, sužinos, kaip tarp daugybės veislių parodoje surasti mėgstamiausią, savo istoriją papasakos vienuolė Irina, į Lietuvą atsivežusį šunį iš vienuolyno Baltarusijoje, o desertui - gražiausių šunų konkurso „Best in show“ nugalėtojai.


Zaliukas January 05 2013 1,362 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.