Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

V.Mičiūlienė: esu pernelyg azartiška moteris

V.Mičiūlienė: esu pernelyg azartiška moteris

Jau šiandien BTV žaidime „Taip.Ne“ komikė Violeta Mičiūlienė su savo sūnumi Jokūbu bandys įrodyti, kad jie yra dideli šio TV žaidimo gerbėjai ir profesionalūs jo lošėjai. „Aš esu lengvai pamišusi dėl žaidimų, kuriuose reikia judinti savo pilkąsias ląsteles. Labai bijau ateityje susirgti Alzheimerio liga todėl, kai tik turiu nors kiek nors laiko visada žiūriu „Taip.Ne“. Prieš žaidimą nusipirkau porą klausimynų, tai turėdama laisvą minutę stengiausi jam kaip reikiant pasiruošti“, - pasakojo komikė.

V.Mičiūlienė pripažino, kad ji yra labai azartiška moteris. „Žinokit, jei kam nors pagaunu kablį, viskas - išsitraukti aš jo pati nebemoku. Man prireikia pagalbos iš šalies. Tačiau metams bėgant išmokau - žaidimuose dalyvauju ne dėl prizo ar pergalės. Labiausiai mane veža visa patirtis“, - pokštavo moteris, tačiau neatskleidė ar jai suvienijus jėgas su sūnumi Jokūbu pavyko įveikti varžovus žaidime „Taip.Ne“.

Moteris prisipažino, kad metams bėgant jos filosofija pasikeitė ne tik žaidimų atžvilgiu. „Dabar kaip tik prisimenu labai gerą kinų liaudies patarlę, kurios anksčiau tiesą sakant, nesupratau. „Kuo blogiau - tuo geriau“ sako jų liaudies išmintis. Tai žinokit ir reiškia, kad iš kiekvieno sunkumo, kiekvienos nelaimės, kiekvieno nesėkmės ruožo mums duota didelė dovana ko nors išmokti. Todėl net kai ir nesiseka, labai neliūdžiu“, - sakė V.Mičiūlienė.

Komikė pripažino, kad jos sūnus Jokūbas yra tūrbūt dvigubai azartiškesnis nei ji pati. „Na, aišku, obuolys nuo obels.... Jis yra neįtikėtinai azartiškas. Tačiau jį dar reikia išmokyti, kad nieko baisaus ir pralaimėti - jis labai nuliūsta jei laimėti nepavyksta. Tačiau, manau, kad mėgavimasis pačiu dalyvavimu ir žaidimu jam išsivystys vėliau “, - tikėjosi V.Mičiūlienė.


Zaliukas January 09 2013 1,316 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.