Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Naujame TV3 realybės šou - visuomenę sukrėsiančios dalyvių paslaptys

Naujame TV3 realybės šou - visuomenę sukrėsiančios dalyvių paslaptys

Animaciniai šedevrai „Ledynmetis 3“ ir „Šrekas 4“, keturis Oskarus laimėjęs kino gigantas „Karaliaus kalba“, kultinis serialas „Elitinis būrys“, meksikiečių melodrama „Natalija“, dokumentinės realybės drama „Gyvenimo kryžkelės“, lietuviškas serialas „Pamiršk mane“, tiesioginė pavakario laida „Diena“, muzikos apdovanojimų ceremonijos M.A.M.A. 2012 tiesioginė, TV3, TV6 kanalus ir televiziją internete „TV3 Play“ sujungsianti transliacija, didžiausio masto projekto „Chorų karai“ ketvirtasis sezonas, kilniausius ir drąsiausius žmonių poelgius pagerbsianti apdovanojimų ceremonija „Lietuvos garbė“ - be šių 2013-ųjų pradžios naujienų, žiūrimiausia televizija Lietuvoje TV3 jubiliejinio, dvidešimtojo, sezono proga savo žiūrovams paruošė dar vieną ypatingą naujieną. Paslaptingiausias pasaulyje realybės šou „Paslapčių namai“ - jau netrukus!

„Tu turi paslaptį? Atsinešk ją į šou, išsaugok ir laimėk!“ - dalyvauti, galimybę laimėti įspūdingą prizą - daugiau nei 100 000 litų − bei tapti garsiu ir turtingu ragina naujausio realybės šou Lietuvoje kūrėjai - prodiuserių kompanija „TV Manija“.

TV3 internetiniame puslapyje, adresu www.tv3.lt/paslapciunamai kiekvienas norintis gali pildyti anketą ir tikėtis, kad kaip tik jis bus tas laimingasis.

„Į šį šou bus atrenkami labai išvaizdūs, įdomūs žmonės, turintys dideles paslaptis, kurias visą gyvenimą slėpė. Slepiama seksualinė orientacija, plastinė operacija, patirta seksualinė prievarta, gyvenimas vaikų namuose - tai tik maža dalis asmeninių paslapčių, su kuriomis drąsuoliai ateis į didžiausiu jų gyvenimo išbandymu tapsiantį realybės šou“, - intriguoja vienas iš projekto „Paslapčių namai“ kūrėjų žinomas prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas.

TV3 žiūrovai taps kone detektyvais. Kurios iš dalyvių nuo savo konkurentų slėps, jog iš tiesų yra mama ir dukra? O gal toje pačioje patalpoje gyvenantys, rodos, vienas kito nepažįstantys vaikinas ir mergina - iš tiesų yra triukšmingai išsiskyrusi pora? Intriguojančias paslaptis mėgins išsiaiškinti ne tik dalyviai, bet ir TV3 žiūrovai, kiekvieną savaitę spręsdami, kuris paslaptingasis herojus privalo palikti realybės šou.

Pasitelkdami psichologiją, įtaigą, nuoširdų bendravimą ar vienas kito prisijaukinimą „Paslapčių namų“ dalyviai sieks atskleisti vieni kitų paslaptis. Uždaryti vienoje patalpoje, filmuojami 24 valandas per parą, ištisus tris mėnesius šie žmonės bendraudami ir pramogaudami sieks vieno tikslo - laimėti.

Kuo daugiau atskleistų paslapčių - tuo didesnis laimėjimas. Ar kuris nors sugebės namo sugrįžti su gudrumu uždirbtais daugiau nei 100 000 litų kišenėje?

Realybės šou „Paslaptinga istorija“ (Secret Story) žanro pradininkas - visą pasaulį pavergęs projektas „Didysis brolis“ („Big Brother“). „Paslaptinga istorija“ - tai patobulinta „Didžiojo brolio“ versija, sulaukusi neregėto populiarumo Prancūzijoje, Olandijoje ir Portugalijoje. TV3 premjera eterį išvys jau netrukus.


Zaliukas January 14 2013 1,397 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.