Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Laida renka mėgstamiausią ekrano personažą

Laida renka mėgstamiausią ekrano personažą
Jų veidai - pažįstami tūkstančiams Lietuvos žiūrovų, tačiau kuriam šie jaučia daugiausia simpatijų? Apie tai - laida „Top 10“ (TV3, 19 val. 10 min.), surengusi mėgstamiausių televizijos personažų rinkimus.

Sąrašas - spalvingas. Į titulą pretenduoja aktorius Džiugas Siaurusaitis - ilgametis TV3 bendradarbis, populiarių serialų „Vedęs ir turi vaikų“ bei „Simpsonai“ įgarsintojas.

Su juo konkuruoja kolegė, laidoje „Dzin“ žiūrovus linksminanti Asta Baukutė, įspūdinga šviesiaplaukė Oksana Pikul ir televizijoje jau senokai nesirodantis vaikų pamėgtas Vaiduoklis iš laidos „Kibir vibir“ - Kastytis Stumbrys.

Žiūrovai galėjo balsuoti ir už Rimo Šapausko bei Algio Ramanausko sukurtus Česlovą ir Bronių arba už humoristę tautiniais drabužiais Apoloniją Zizirskienę, kurią įkūnija Vaidas Pračkaila.

Į „Top 10“ viršūnę taikosi ir humoristė iš Šeduvos Izolina, dažnai vadinama Zolia, humoro grupės „Ambrozija“ narys Giedrius Viduolis - Tata, televizijoje sukurtų vaidmenų jau neskaičiuojantis „Puikiojo šou“ vedėjas Vytautas Šapranauskas ir jau ne vienerius metus televizijoje puikiai besijaučiantis humoro sunkiasvoris Vitalijus Cololo.

Kai susigrumia tokie skirtingi žmonės, kurių kiekvienas - žavingas savaip, rezultato nuspėti neįmanoma.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.