Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

„Pamiršk mane“ žvaigždė ekstremalioje situacijoje savo talentą „paskolino“ kolegai

„Pamiršk mane“ žvaigždė ekstremalioje situacijoje savo talentą „paskolino“ kolegai

„Iš šios istorijos herojų galima tikėtis visko“, - sako naujausio lietuviško serialo „Pamiršk mane“ aktorius Algirdas Gradauskas. Pirmadieniais−ketvirtadieniais 19.20 val. TV3 eteryje rodomo serialo žvaigždė juokiasi: kartą filmuojant „Pamiršk mane“ teko slėpti net ir savo paties tapatybę, vaidinant... svetimą personažą.

Herojų Arną seriale įkūnija aktorius Artūras Chomentauskas. „Seriale jis - burlentininkas, o aš gyvenime toks. Buriuoju jau bemaž šešerius metus, dalyvauju Lietuvos čempionatuose. Kai neturiu laiko nuvažiuoti prie jūros, buriuoju Elektrėnų mariose. Rengdamiesi buriavimo epizodo filmavimui serialo kūrėjai kreipėsi į mane pagalbos. Paskolinau visą profesionalią savo įrangą, o galop ir pats tapau Arno dubleriu, kadangi oro temperatūra filmavimo dieną tesiekė 5−6 laipsnius, o pradinukams tokiomis sąlygomis buriuoti jau neleidžiama“, - serialo užkulisius atveria A. Gradauskas.

Tuo tarpu aktoriaus herojus Karolis, seriale pamilęs gražuolę savivaldybės darbuotoją Virgą (akt. Jurga Drabatienė), nuo simpatijos nesitraukia nė per žingsnį. Jis nusiteikęs siekti savo tikslo iki galo, tik ar tai daro vedinas vien tauriausių jausmų?

„Karolis nėra vien geras tėvų sūnelis. Jam pažįstamas ir kerštas, ir kai kurie kriminaliniai veiksmai. „Pamiršk mane“ žiūrovai netrukus turės galimybę pažinti netikėtą jo veidą“, - žada A. Gradauskas.

„Pamiršk mane“ herojų kova su gamtos stichija ir su savimi, netikėti siužeto vingiai ir dramatiška Karolio bei Virgos romano kulminacija - jau greitai naujausiame lietuviškame seriale 19.20 val. nuo pirmadienio iki ketvirtadienio per TV3.


Zaliukas January 20 2013 1,304 0 comments 0 out of 0 ratings

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.