Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Dručkiams teks lapatuoti net į dangoraižį

Dručkiams teks lapatuoti net į dangoraižį
LNK realybės šou „XXL“ svorį metantiems storuliams šį vakarą bus pateikta ekstremali užduotis - kuo greičiau užkopti į 19-tą dangoraižio aukštą.

„Žiūrovai turės progą pamatyti įdomų išbandymą, nes storulių laukia užduotis, kuri būtų sunki net ir antsvorio neturinčiam žmogui. Dalyviams teks į viršų užnešti visus savo kilogramus, lipant atsakyti į klausimus, pateiktus stenduose, ir aplenkti priešininkų komandą. Sunkiausia bus tai, kad ši rungtis yra komandinė. Stipresniesiems gali tekti vilkte užvilkti į viršų silpnesnius“, - pasakojo „XXL“ vedėja Jurgita Tvarijonaitė.

Šitą pirmadienį „XXL“ dalyviams pirmą kartą teks svertis ir įrodyti, jog jie numetė svorio. „Tikiuosi, kad bent mano treniruojamoje komandoje nebus tokių, kurie per savaitę ne tik nenumetė, bet ir priaugo porą kilogramų. Dar vienas dalykas, kurį dalyviams teks atlikti pirmą kartą ir kuris pareikalaus daug psichologinių jėgų, - šią savaitę pralaimėjusioji komanda turės pašalinti iš realybės šou vieną savo narį“, - sakė treneris Valdemaras Kavaliauskas.

Ar užteks jėgų „XXL“ dalyviams kopti į dangoraižį, kiek jie numetė svorio per pirmąją savaitę ir kas pirmasis bus išbalsuotas - sužinosime 20 val. 30 min. per LNK.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.