Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Ar nuoširdi moterų draugystė?

Ar nuoširdi moterų draugystė?
Penki žinomi žmonės — aktorės Asta Baukutė, Nijolė Narmontaitė ir Larisa Kalpokaitė, manekenė Giedrė Rusytė ir televizijos laidų prodiuseris Audrius Giržadas šią popietę 17 val. 40 min. laidoje „Su Nomeda“ leisis į diskusiją, ar galima draugystė tarp moterų.

Kartais net geriausia draugė gali pavydėti sėkmingos karjeros, atsidavusio šeimai vyro, šaunių vaikų ar net grožio ir figūros. Tad ar moterys gali tarp savęs nekonkuruoti?

Lengvai bendraujanti, atvira ir emocinga aktorė Asta Baukutė prisipažįsta, kad dėl tokių savo būdo savybių jaunystėje yra ne kartą nudegusi, bet užsigrūdino, išmoko atsirinkti drauges ir pati tapo geresnė.

Aktorė Larisa Kalpokaitė mano, kad tikra draugystė tarp moterų būna retai. Pati ji turi tik vieną tikrą draugę, bet ir su ja susitinka retai, mat moteris skiria tūkstančiai kilometrų. Tačiau laiko išbandytai draugystei tai — ne kliūtis.

Larisa prisipažįsta, kad gyvenime ji dažniau nukentėdavo ne nuo savo draugių, o nuo jų... vyrų.

Aktorė tiki, kad net kai nedarai nieko blogo, o tik pagalvoji, kad esi už ką nors talentingesnė ar pranašesnė, — likimas už tuštybę gali imti ir nubausti.

Aktorė Nijolė Narmontaitė prisipažino, kad ant jos peties mėgdavo išsiverkti likimo nuskriaustosios. Toks bendravimas išvargindavo. Dabar net kai šalia nėra mylimo žmogaus jai geriausia būti vienai.

22 metų manekenė Giedrė Rusytė, susidūrusi su konkurencija mados pasaulyje, moterų draugystę vertina ypač atsargiai.

TV prodiuseris Audrius Giržadas turi gerą draugę dar nuo mokyklos laikų. Ji — premjero patarėja Nemira Pumprickaitė.

Jis nelinkęs verkti nei ant moteriško, nei ant vyriško peties, visas savo problemas stengiasi spręsti pats. Nemirai jis taip pat nesiskundžia, bet, kai būna blogos nuotaikos, savo geriausiai draugei gali paskambinti net vidury nakties ir pasakyti: „Drožiam kur nors!“

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.