Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Pavasario pavakarius TV3 kviečia leisti su atsinaujinusia programa

Pavasario pavakarius TV3 kviečia leisti su atsinaujinusia programa

TV3 televizija į pavasarį žengia gerokai atsinaujinusi ir savo žiūrovus kviečia vis šiltesnius pavakarius leisti drauge. Žiūrovų prašymu populiarusis animacinis serialas „Simpsonai“ nuo šiol - nauju laiku, infošou „Be komentarų“ ir didžioji eterio naujiena, realybės šou atgimimas „Paslapčių namai“ - net keturis kartus per savaitę, o ketvirtadieniais - televizijos dvidešimtmečio projektas „Mano TV3. Jau 20 metų!“

Po visada aktualių, šviežių, spalvingų pramoginės informacinės pavakario laidos „Diena“ naujienų nuo pirmadienio iki ketvirtadienio nauju laiku − 17.40 val. − prie ekranų rinksis visa šeima, mat eteryje - kultinis animacinis serialas „Simpsonai“ (The Simpsons). „Sulaukėme milžiniško kalno mūsų žiūrovų laiškų su prašymais pavėlinti „Simpsonų“ rodymo laiką. Atsižvelgdami į žiūrovų pageidavimus, pavasarį populiarųjį serialą kviečiame žiūrėti nauju laiku, 17.40 val., kai moksleiviai jau būna sugrįžę iš mokyklos ir gali įsijungti TV3 trumpai pertraukėlei tarp pamokų ruošimo“, - sako TV3 užsienio programų vadovė Ieva Govedaitė.

Iš karto po „Simpsonų“, 18.10 val., laukia infošou „Be komentarų“. Pikantiškiausių naujienų, skandalingiausių Lietuvos įžymybių poelgių, politikų sprendimų ir kitų aktualijų nuo kovo 4-osios bus net keturgubai daugiau. Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio su TV3 žiūrovais sveikinsis laidos vedėjų trijulė - Sandra Daukšaitė-Petrulėnė, Džiugas Siaurusaitis ir Algis Ramanauskas.

Po TV3 Žinių ir naujausio TV3 lietuviško serialo „Pamiršk mane“, 19.50 val. eteryje karaliaus „Paslapčių namai“. Pirmadieniais-ketvirtadieniais, žiūrovai stebės, kaip daugiau nei 100 000 litų trokštantys laimėti realybės šou su Marijumi Mikutavičiumi priešakyje dalyviai rezga strategijas, vykdo užduotis, išgyvena jausmų dramas ir visais įmanomais būdais stengiasi išsaugoti savo paslaptis. Tik čia - įspūdingiausi kiekvienos „Paslapčių namų“ dienos įvykiai kaip ant delno.

Tradiciniu laiku 20.30 val. pirmadieniais žiūrovai mėgausis gyvenimo būdo žurnalu su Edvardu Žičkumi „Gyvenimas yra gražus“, antradieniais stebės nuomonių laidą „Prieš srovę“, trečiadieniais pasiners į serialo „Motina ir sūnus“ intrigas, o jau pirmąjį kovo ketvirtadienį, kovo 7-ąją, sulauks dar vienos kanalo premjeros.

„Mano TV3. Jau 20 metų!“ - tai specialus televizijos dvidešimtmečio projektas, kviesiantis prisiminti didžiausio atgarsio sulaukusias TV3 laidas ir projektus per dvidešimt televizijos gyvavimo metų. „Anglų kalbos pamokėlės su sesute Barbara“, „Langas į gamtą“, „Akvariumas“, „Dangus“, „Dar pažiūrėsim“, „Nomeda“, „TV Pagalba“ - nostalgiški projektai ir bene kiekvienam pažįstami įspūdingiausi herojai bei istoriniai kadrai - ketvirtadieniais 20.30 val.

Atsinaujinusi pavakario programa - jau nuo kovo 4-osios pirmadieniais-ketvirtadieniais tik per TV3!


0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.