Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

LNK „Grožio fabrikas“ įsikurs moterų kalėjime

LNK „Grožio fabrikas“ įsikurs moterų kalėjime
Šio pirmadienio „Grožio fabriko“ laida bus parengta Panevėžio moterų pataisos namuose. „Prasideda tikrasis pavasaris ir ne tik laisvėje gyvenančios moterys nori būti gražios. „Grožio fabrikas“ išsiruošė į unikalią priešvelykinę akciją, kad į gyvenimą už grotų atneštų dalelę džiaugsmo ir geros nuotaikos“, - sako realybės šou „Grožio fabrikas“ prodiuseris Kristupas Krivickas.

Ne kartą realybės šou kūrėjus yra pasiekę moterų laiškai iš įkalinimo įstaigos, tačiau šou kūrėjai pasijusdavo bejėgiai padėti, nes moterys iš įkalinimo įstaigos nėra išleidžiamos. Tačiau Šv. Velykų proga „Grožio fabriko“ kūrėjai nusprendė patys nuvažiuoti į Panevėžio moterų pataisos namus.

Į kalėjimą vyksta stilistai, kosmetologai, kirpėjai ir kiti Grožio terapijos ir chirurgijos klinikos specialistai.

Iš viso grožio šventėje dalyvaus trys kalėjimo moterys. Tiesa, viena jų kaip tik šią savaitę turėtų išeiti į laisvę. Teismas turėtų patenkinti prašymą dėl išankstinio moters paleidimo į laisvę. Šiuo metu dedamos visos pastangos, kad laisvėn išėjusi dalyvė nesijaustų atskirta nuo visuomenės...

Tikimasi, kad ši „Grožio fabriko“ pavasario akcija praskaidrins ne tik Panevėžyje kalinčių moterų gyvenimą, bet ir padės joms siekti noro pradėti naują gyvenimą.

Bausmę atlikusiai „Grožio fabriko“ dalyvei šou kūrėjai ne tik pakeis išvaizdą, bet ir žada malonių siurprizų.....

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.