Oh no! Where's the JavaScript?
Your Web browser does not have JavaScript enabled or does not support JavaScript. Please enable JavaScript on your Web browser to properly view this Web site, or upgrade to a Web browser that does support JavaScript.

Kiek investuoti į vaiką?

Kiek investuoti į vaiką?
LNK pokalbių šou „Dainius“ (17 val. 50 min.) nutarė pasidomėti, kiek turtingi tėvai investuoja į savo vaikus.

Gimdamas negali pasirinkti, kas bus tavo tėvai. Tačiau tėvai beveik visada turi galimybę rinktis, kaip auklėti savo vaiką — ar suteikti jam viską, kas įmanoma, ar leisti vaikui pačiam susirasti gyvenimo kelią. „Dainiaus“ diskusija tema: „Tėvai — gamtos duotas bankas?“.

Milijonierius Algirdas Karalius nuo pat vaikystės žinojo, kaip nelengvai uždirbami pinigai, ir didžiuojasi, kad pats anksti išmoko užsidirbti. O į vaikus, jo įsitikinimu, reikia investuoti žinias ir mokyti juos gyventi savarankiškai. Savo meilės nereikia demonstruoti pinigais.

Po skyrybų su žmona Elada ilgą laiką dukters Gustės nematęs radijo laidų vedėjas Aurimas Dautartas teigia, jog ir Mėnulį nuo dangaus nukabintų, kad tik galėtų būti kartu su Guste.

Milijonierius Antanas Bosas dukteriai skolino pinigus verslo pradžiai, tačiau vėliau juos tiesiog padovanojo ir tokio savo poelgio nevadina dukters lepinimu. Jo nuomone, tai — patikima investicija.

LNK seriale „Nekviesta meilė“ Liną vaidinanti Laura Karvelytė sakė visko pasiekusi savo jėgomis. Jos tėvai gyvena kukliai, ir nuo pat vaikystės Laura žinojo kiekvieno lito vertę. Ji džiaugiasi, kad tėvai ją išmokė savarankiškumo, ir vadina tai didžiausia jų dovana.

0 comments

Leave a Comment

Please Login to Post a Comment.
  • No Comments have been Posted.

Rating is available to Members only.
Please Login or Register to vote.
Awesome! (0)0 %
Very Good (0)0 %
Good (0)0 %
Average (0)0 %
Poor (0)0 %






Sveiki, klausimus ,
pasiūlymus siųskit elektroniniu paštu
zaliukui@gmail.com



tik norint
pakomentuoti.